نور_رحمت مدیر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 5834 عنوان ایده نذری دهه فاطمیه بدید | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست میخوام درست کنم ببرم بدم موکب توی مناطق ضعیف تر مادرم میگه کوکو سبزی درست کنیم توی نون ساندویچی باخیار شور و کاهو شمام ایده ای دارید بگید |کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌] 1404/08/11 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نور_رحمت مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 5834 مثل ما کوکو سیب زمینی دخترم دیده بود اومده بود میگفت مامان دوستم کوکو زرد داده بوده گفته با دوستات ... کوکو زرد کوگو سبز😅 |کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
ملورینا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 10940 منم دقیقا همین تاپیکو زدم 😅من مامانم هر ساله آش جو یا شله زرد میداد آش جو خیلی خوشمزه میشد شله زرد ... اگه سختت نیست میگی چطوری درست میکردی؟ من فقط سوپ جو بلدم آشش رو بلد نیستم.
نور_رحمت مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 5834 گرونتر در میاد وگرنه که خب خیلی بهتره اشکالی نداره عوضش همه دوست دارن |کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 21082 برنج واینا سخت میشه پخشش چون موکبه کوچولو میخوام یه چیز ساندویچی جمع وجور باشه 👍👍👍
iamdarya عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 441 اگه سختت نیست میگی چطوری درست میکردی؟ من فقط سوپ جو بلدم آشش رو بلد نیستم. حبوبات ها را جدا میپخت مامانم بعد قاطی جو ها میکرد سیر داغ پیاز داغ هم جدا درست میکرد البته قلم گاو هم میگرفت از قصابی بعد با اب میذاشتش تو قابلمه بعد این آب که عصاره قلم توش بود میکرد تو آش
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1160 اسی اگه هوا سرده طرف شما،آشی ،شله زردی چیزی درست کن. همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
نور_رحمت مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 5834 اسی اگه هوا سرده طرف شما،آشی ،شله زردی چیزی درست کن. نه سرد نیست متلسفانه گفتم شب های قدر اش بپزیم اون موقع سرد |کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1160 نه سرد نیست متلسفانه گفتم شب های قدر اش بپزیم اون موقع سرد اهان.خدا قبول کنه انشاءالله 🤲ما رو هم دعا کن🌸 همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻