2777
2789
عنوان

ایده نذری دهه فاطمیه بدید

168 بازدید | 22 پست

میخوام درست کنم ببرم بدم موکب توی مناطق ضعیف تر مادرم میگه کوکو سبزی درست کنیم توی نون ساندویچی باخیار شور و کاهو شمام ایده ای دارید بگید

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو کو سیب زمینی بهتره کوکو سبزی از هر ده نفر شاید دو سه نفر دوست داشته باشن.من خودم متنفرم.

اخه ماخودمون برعکسیم سیب زمینی نمیخوریم اصلا🥲😅

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

پلو عدس با کشمش و پیاز داغ اگه پولش رو داری گوشت چرخکرده هم بذار

برنج واینا سخت میشه پخشش چون موکبه کوچولو میخوام یه چیز ساندویچی جمع وجور باشه

منم دقیقا همین تاپیکو زدم 😅

من مامانم هر ساله آش جو یا شله زرد میداد 

آش جو خیلی خوشمزه میشد شله زرد هم خوشمزه میشد ولی دیگه خیلی تکراری شده 

حالا من گفتم امسال آش جو ندیم چون این چند سال اخیر همش آش جو دادیم 

ولی در کل آش جو خیلی خوشمزه میشه من که دوست داشتم 

اخه ماخودمون برعکسیم سیب زمینی نمیخوریم اصلا🥲😅

مثل ما کوکو سیب زمینی دخترم دیده بود اومده بود میگفت مامان دوستم کوکو زرد داده بوده گفته با دوستات  بخور 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من یه بار الویه  درست کردم   تو نون باگت گوجه خیار شور  گذاشتم  بردم  مناطق  ضعیف   بچه  ها  خیلییییی  دوست داشتن   نون ساندویجی های   سایز  کوچیک گرفتم     ۲۰۰ تا بود   تو  یک ربع  تموم  شد    انقدر  بردن