2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه مادرم بمیره

1283 بازدید | 90 پست

یعنی نامزدیم هنوز عقد نکردیم و توی یع خونه با هم زندگی می‌کنیم خلاصه مادر شوهرم طلاق گرفته چند ساله و الان یه پسر دیگه هم داره ۷ سالشه و برادر مادری هستند از پدر یکی نیستند و نامزدم میگه اگه مادرم بمیره این بچه رو می‌زنم به نامم یعنی مادرش و پدرش من و تو هستیم منم میگم نه من همچین چیزیو قبول نمی‌کنم میگه تو دخالت نکن به نظرتون کار درستیه؟ 

شما بودید قبول می‌کردید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمممم😐😐🥲

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

نه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

😂😂😂 مگه خونه است که بزنه به نامش؟ بگو یه سرپرستی هست که انجام باید بدی وگرنه بچه که وسیله نیست سند داشته باشه. 

همسر اینده ات از همین حرفش معلومه ادم ها رو به چشم وسیله می بینه تو رو هم همین طور می بینه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه معلومه که قبول نمیکنم، بچه مگه بابا نداره؟

بابا داره پدرش خارج از کشوره و اونوقت مادرشوهرمو حامله کرده بعد فرار کرده بعدش دیگه طلاق گرفتن و این دومین باره که طلاق میگیره