2777
2789
عنوان

دیشب بهم گفت حلالم کن نفرینم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 19 پست

من باشم میگم اصلاً بهت فکر نمیکردم که بخوام ببخشمت یا نفرینت کنم

همون موقع که غیب شدی یه نفس راحت کشیدم که درت رو گذاشتی و رفتی 

( حتی اگر از عشقش بمیرم هم همینا رو میگم) 

این کاربری دومم هست 

دوتا دلیل داره یا بی عرضه هستن یا دختره واقعا دختر مورد علاقه شون نیس علاقه اگه واقعی باشه انقد راحت ...

دقیقا

وقتی با این ادم آشنا شدم هرجور دوست داشت عذابم داد

تا فهمید دوستش دارم همیشه ترکم کرد تا خودم پیام بدم

نمیگذرم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدونم با کسی بوده.دلیلشو یه بار سرسری بهم گفت بعد یکماه کاتپس چطور نتونست بگه منم تو اون ماجرا ب ...

میگم دیگه اگ دروغ و کلکی باشه تو نگی هم تاوان میده خدا حواسش هست منظورم اینه تو ببخش قلبت از اون آدمای عوضی کامل پاک شه چون ب مرور خودت غمگین میشی تو ببخش خدا میدونه چیکارش کنه گاهی بخشیدن ب معنی دلسوزی و عشق و سادگی نیس برای رها شدن از همه ی اون سختیاس برای راحتیه ذهن خودت بازم خوددانی

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

میگم دیگه اگ دروغ و کلکی باشه تو نگی هم تاوان میده خدا حواسش هست منظورم اینه تو ببخش قلبت از اون آدم ...

نمیدونی چقدر سختی کشیدم منو وایسته کرد و همه جوره عذابم داد

لفظی میتونم بگم بخشیدمت ولی

واقعا نمیتونم