2777
2789
عنوان

کیا یه بچه دارن و دیگه دومی نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
بیچاره بچه دومیا اسباب بازی بچه اولن فقط دنیا میان که اولی به ارزوش برسه قرارم هست بزرگش نکنن خودش ب ...

اولی هم اگه مادر انقدر حساس نباشه خودش بزرگ میشه 

بعدم دومی هم ارزوش اولی هست دیگه 

در واقع همه برای هم به دنیا میان 

مادر برای بچه 

بچه برای مادر 

خواهر برای خواهر یا برادر قبل یا بعدش چه فرقی داره؟

بیچاره بچه دومیا اسباب بازی بچه اولن فقط دنیا میان که اولی به ارزوش برسه قرارم هست بزرگش نکنن خودش ب ...

همون دیگه تربیت نمیکنن 

من با اینکه بارداری راحتی داشتم  از همون موقع گفتم دیگه نمیارم  بعد که زایمان کردم گفتم دیگه غلط بکنم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا تا امادگی نداری نیار . بچه مادر شاد پر انرژی میخواد من دومی اوردم الان۹ماهه س ولی کلا تو خونه م  زیاد بیرون نمیشه بری کلا ازادی رو از دست میدی من شرایطم خاص بود وگرنه منم نمی اوردم 

من 40سالمه یدونه دارم 11سالشه اگه زیر 35بودم می آوردم 

هرچند که پسرم خیلی دلش میخواد خواهر یا برادر اما سنم بالا رفته و دوست ندارم 47سالگی بچه کوچیک ببرم مدرسه حس خوبی نیست هم واس خودم هم بچه 

کاش زودتر دومی روآورده بودم خیلی پشیمونم

اونی که بخواد تربیت کنه و وقت بزاره اولی و دومی و سومی ... همه مثل هم فرقی نداره

بچه همونی میشه که پدر و مادرش هستن نه شبیه اون چیزی که دلشون میخواد

چه شما تربیتش کنی چه نکنی

پس سعی کن خودت ادم خوبی باشی اونوقت هرچندتا بچه بیاری خوب میشن

من 40سالمه یدونه دارم 11سالشه اگه زیر 35بودم می آوردم هرچند که پسرم خیلی دلش میخواد خواهر یا برادر ا ...

زن داداشم یه بچه ۱۸ ساله داره یه دوساله ۴۵ سالش هست 

خیلی راضیه

تو قرار نیست مثل ۴۷ ساله های قدیم باشی که فرزندت از کنار تو بودن حس بد بگیرخ

برای بچه ها کنار هم بودن در کودکی رشد اجتماعی و در بزرگسالی یه پناهگاه امنه ...چرا که نه؟ بعضی ها فکر میکنن اون بچه خونه بزرگتر؛ کفش مارک و خیلی چیزهای دیگه براش کافیه و درآینده ازشون  بابت اینکه تنهاااا در رفاه بزرگ شده تشکر میکنه ..من با چندیین تا بچه هم مخالفم مگه اینکه طرف وضعش خیلی خوب باشه ولی برا طبقه های متوسط دوتا خوبه دیگه

اولی هم اگه مادر انقدر حساس نباشه خودش بزرگ میشه بعدم دومی هم ارزوش اولی هست دیگه در واقع همه برای ه ...

همیشه گفتم فقط اونی حق داره که بچه دوم بیاره که خودش با تمام وجود بچه دوم رو بخاطر خود اون بچه بخواد نه که بگه بچه اولم تنهاست هم بازی میخواد یا دختر میخوام پسر میخوام یا بچه دوم راحتتره و نیاز به رسیدگی و‌توجه کمتری داره متاسفانه تو فرهنگ ما فقط بچه اول توجه کافی رو میگیره بقیه دنیا میان برای پر کردن خلا بچه اول یا برای اینکه  پدر و مادرشون دلشون جنسیت دیگه ای رو میخواسته داشته باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه همونی میشه که پدر و مادرش هستن نه شبیه اون چیزی که دلشون میخوادچه شما تربیتش کنی چه نکنیپس سعی ک ...

این حرفای عجیب چیه میزنید انگار تا حالا بچه ندیدین!

اصلا بحث تربیت نیست انسان ضعیف به دنیا میاد تا سه سالگی مطلقا به مادر وابستس مگه میشه ولش کنی خودش بزرگ بشه؟ شما آدم خوبی باشی نوزاد گشنه و تشنه و کولیکی و... نمیشه و خودش راه میره و حرف میزنه و پول درمیاره😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
همیشه گفتم فقط اونی حق داره که بچه دوم بیاره که خودش با تمام وجود بچه دوم رو بخاطر خود اون بچه بخواد ...

شاید بعضیا بین بچه هاشون فرق بزارن 

ولی عموم ادم ها همه بچه هاشونو اندازه هم دوست دارن و به یه اندازه بهشون توجه میکنن

این حرفای عجیب چیه میزنید انگار تا حالا بچه ندیدین!اصلا بحث تربیت نیست بچه انسان ضعیف به دنیا میاد ت ...

به نظرم حرفای شما عجیب هست داریم درباره یه انسان صحبت میکنیم که قراره حدود۸۰ سال زندگی کنه

مگه تا آخر عمرش قراره شیر بهش بدیم یا پوشکش کنیم؟

شما کجا هستید مگه دکتر نیست که بخوایم بچه کولیکی رو ول کنیم؟