من دخترم ۸ سالشه خیلی خیلی بهم گیر میده من احیا و داداش میخام من نمیخوام تنها باشم ولی من و شوهرم اصلا نمیخوایم من خودم تو سن ۱۷ سالگی دخترم باردار شدم سرش خیلی اذیت شدم با سختی بزرگ شد به اون روزا فکر میکنم تنم مبارزه برا همین اصلا دیگه بچه نمیخوام خیلی اذیت شدم سرش خیلی
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا اصلا تا امادگی نداری نیار . بچه مادر شاد پر انرژی میخواد من دومی اوردم الان۹ماهه س ولی کلا تو خونه م زیاد بیرون نمیشه بری کلا ازادی رو از دست میدی من شرایطم خاص بود وگرنه منم نمی اوردم
بیچاره بچه دومیا اسباب بازی بچه اولن فقط دنیا میان که اولی به ارزوش برسه قرارم هست بزرگش نکنن خودش ب ...
برای بچه ها کنار هم بودن در کودکی رشد اجتماعی و در بزرگسالی یه پناهگاه امنه ...چرا که نه؟ بعضی ها فکر میکنن اون بچه خونه بزرگتر؛ کفش مارک و خیلی چیزهای دیگه براش کافیه و درآینده ازشون بابت اینکه تنهاااا در رفاه بزرگ شده تشکر میکنه ..من با چندیین تا بچه هم مخالفم مگه اینکه طرف وضعش خیلی خوب باشه ولی برا طبقه های متوسط دوتا خوبه دیگه
اولی هم اگه مادر انقدر حساس نباشه خودش بزرگ میشه بعدم دومی هم ارزوش اولی هست دیگه در واقع همه برای ه ...
همیشه گفتم فقط اونی حق داره که بچه دوم بیاره که خودش با تمام وجود بچه دوم رو بخاطر خود اون بچه بخواد نه که بگه بچه اولم تنهاست هم بازی میخواد یا دختر میخوام پسر میخوام یا بچه دوم راحتتره و نیاز به رسیدگی وتوجه کمتری داره متاسفانه تو فرهنگ ما فقط بچه اول توجه کافی رو میگیره بقیه دنیا میان برای پر کردن خلا بچه اول یا برای اینکه پدر و مادرشون دلشون جنسیت دیگه ای رو میخواسته داشته باشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
بچه همونی میشه که پدر و مادرش هستن نه شبیه اون چیزی که دلشون میخوادچه شما تربیتش کنی چه نکنیپس سعی ک ...
این حرفای عجیب چیه میزنید انگار تا حالا بچه ندیدین!
اصلا بحث تربیت نیست انسان ضعیف به دنیا میاد تا سه سالگی مطلقا به مادر وابستس مگه میشه ولش کنی خودش بزرگ بشه؟ شما آدم خوبی باشی نوزاد گشنه و تشنه و کولیکی و... نمیشه و خودش راه میره و حرف میزنه و پول درمیاره😐
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.