2777
2789
عنوان

کیا یه بچه دارن و دیگه دومی نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست

به روند رشد بچه 

و آینده ش اگر فکر کنیم

این سختی بارداری هیچه 

باید قبول کنیم تنهایی سخته 

پدرومادر یه روز بالاخره پیر میشن

بعد از عمر طبیعی سر به بهشت می‌ذارن

تکلیف این شخص چیه ؟

بچه ش از خودش تنهاتر 

نه خاله ای ،نه دایی،

نه خبری از بچه خاله و دایی هست .....

و........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم چندباری گفت که کاش خواهر داشتم گفتم اگه خدا میخواست میداد آدما قرار نیست هرچی که دلشون میخواد داشته باشن بعضی چیزا رو باید همینطوری که هست قبول کنیم قانع شد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من تک فرزندمهمیشه میگم حداقل دوتا رو بیاریدبچه تنها بزرگ میشه تو آینده به مشکل میخوره

چه مشکلی؟ 

من با این که تک نیستم ولی تا جایی که یادمه هروقت ب مشکل خوردم خودم حل کردم. اونا تازه مشکل زا بودن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شما بچه دوم داری؟

نه ندارم  ولی دیدم دیگه خودم بچه وسط بودم  یا کلی ادم دورم 

مگه بچه دوم پوشک عوض کردن نداره  شیر دادن نداره غذا دادن از پوشک گرفتن  درس خوندن ...

بماند که بارداری و زایمان خودش یه پروسه جداست 

تازه همه اینا به جز کولیک و ریفلاکس و الرژی و واکسن و مریضی

شرایط شما رو نمیدونم ولی اون بچه حال یه زندانی انفرادی رو داره بچه های تک فرزند تنهایی براشون بیشتر از فقر و حتی یتیمی سخته یعنی انقد بهشون فشار میاد مگر اینکه خونتون پر رفت و آمد باشه و دوستای زیادی داشته باشه تا کمی براش جبران بشه

اما اگه شما واقعا نمیتونی دیگه اون قسمت و سرنوشت این بچست

هیچ مشکلی ندارم و بارداری و زایمانم هم سخت نبود ولی نمیخوام. برادرای خودم هرکدوم مهاجرت کردن یه جای دنیا چند سال یه بار نمیبینمشون سی سال دیگه قراره روابط چطور بشه. همینو خوب و سالم و شاد بزرگ کنم نیازی به کسی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از اون حرفا بودا

بیچاره بچه دومیا اسباب بازی بچه اولن فقط دنیا میان که اولی به ارزوش برسه قرارم هست بزرگش نکنن خودش بزرگ شه😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من دومی ناخواسته باردارشدم تو بارداری خواستم بندازم پسرم میگف نی نی داریم خوشحال بود بخاطز پسرم اوردم ولی الان گاهی پشیمون میشم چون واقعا اوضاع مملکت خیلی خرابه شمام اگ خیلییییییی پولداری بیار 

چه مشکلی؟ من با این که تک نیستم ولی تا جایی که یادمه هروقت ب مشکل خوردم خودم حل کردم. اونا تازه مشکل ...

بحث اینکه کی برای ادم مشکل حل کنه نیست

شما فکر کن ۲۰ سالت بشه تنها باشی پدر و مادر و خواهر برادرم نداشته باشی

دور از جونت مریض بشی یکی نباید باشه کمکت کنه؟

یا چند سال دیگه پدر مادرت پیر بشن احتیاج به مراقبت داشته باشن میدونی تنهایی مراقبت کردن ازشون چقد سنگین میشه؟