2777
2789
عنوان

اسم دخترمو انتخاب کردم 😍بیاید نظر بدین 🫠❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 56 پست

اسی هلنا قدیمی شده 

ولی خب خودتون دوست دارید مهمه 

ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلتون 😍😘❤️❤️❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خیلی هم قشنگ و زیبا انشالله به سلامتی

مرسی مهربونم♥️🌸

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلن خییییلی خوشگله ناقص نیست...

ما میگفتیم "یاس" ناقصه و زود تموم میشه ولی هلن اوکیه...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اسی هلنا قدیمی شده ولی خب خودتون دوست دارید مهمه ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلتون 😍😘❤️❤️❤️

ممنونم مهربونم 😍 💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

عزیزم یکم قدیمی شده بچه های پنجم ششم هلنان اسم هایی بذار که هرگز قدیمی نمیشن مثل رز گیسو دریا ساحل م ...

ماهک و قبلا انتخاب کردم همسر قبول نکرد

حالا بازم میگردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم قشنگ و با معنا و خوش آهنگه ایشالا قدمش برات خبر باشه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خیر

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

زیباستنظرت راجع به اسم هیلین چیه؟امروزی تره

فدات

یکم رو زبون چرخیدنش سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد 

هلنا قشنگه میتونی هلن صداش کنی

برا منم دعا کن ازدواج کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مرسی عزیزم♥️♥️

بله معنای خیلی قشنگی داره بیشترم بخاطر معناش دوسداشتم بزارم

تداعی گر زیبایی هستش ، به فردی اشاره داره که روحی روشن و قلبی پاک داره💗🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد هلنا قشنگه میتونی هلن صداش کنیبرا منم دعا کن ازدواج کنم

مرسی گلی💗🌸 بله هلن صداش میزنم 💗🌸

انشاالله بخت خوب و عالی نصیبت بشه به زودی عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40