2777
2789

سلام دوستان من یک سال  اردبیل زندگی می‌کنم هیچکس ‌و هیچ جارو‌نمیشناسم 

میشه برای غربالگری اولم به آزمایشگاه و سونو معتبر بهم معرفی کنید ؟

برای دکتر زنان میخام برم پیش خانم میرزا رحیمی نظری دارید راجبش؟

از خود دکتر بپرس معرفی میکنه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم من خونه مادرم تهران الان سه ماه تهران تحت مراقبت بودم نسخه غربالگری. دکتر تهرانم نوشته تلف ...

نمیدونم تلفنی بگه یا نه 

ولی اینترنتی سرچ کن 

ایشالا که کارش خوب باشه 

همشون مثله همن دیگه یکیشو برو 

چند هفته ای گل

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

نمیدونم تلفنی بگه یا نه ولی اینترنتی سرچ کن ایشالا که کارش خوب باشه همشون مثله همن دیگه یکیشو برو چن ...

۱۱هفته و ۶روز 

مرسی گلم. غربت خیلی سخته آدم هیچ کس نمیشناسه

۱۱هفته و ۶روز مرسی گلم. غربت خیلی سخته آدم هیچ کس نمیشناسه

عزیزم دلم ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت 😘❤️❤️🥺

منم دسته کمی از تو ندارم 

توکل کن به خدا 

از اینترنت بزن نزدیک ترینشو برو 

چرا همون تهران نمیری ؟

عزیزم شکمت تغییری کرده ؟؟

عزیزم دلم ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت 😘❤️❤️🥺منم دسته کمی از تو ندارم توکل کن به خدا از اینترنت ب ...

خونم اردبیل همسرم میاد دنبالم ببرتم اردبیل 🥲

نه زیاد یکمی خیلی کوچولو تغییر کرده

قربونت بشم مرسی 

خونم اردبیل همسرم میاد دنبالم ببرتم اردبیل 🥲نه زیاد یکمی خیلی کوچولو تغییر کردهقربونت بشم مرسی

خب بگو میری همون تهران بزار اصلا خودش بیاد ببرتت 

بنظرم همون تهران بری بهتره 

😍❤️❤️😘😘

خب بگو میری همون تهران بزار اصلا خودش بیاد ببرتت بنظرم همون تهران بری بهتره 😍❤️❤️😘😘

شوهر که‌ بد اخلاق باشه دعوا کنه آدم ترجیح میده لال بشه حرف نزنه 😔مغزمو میخوره ترجیح دادم ساکت بمونم به ساز خودش برقصم 

خستم کرده خیلی

میکه ویار داری اونجا چیکار داری (یعنی خونه مادرت)

دلم انقد پره که‌نگو 

بیچاره بچه نخواسته شد

شوهر که‌ بد اخلاق باشه دعوا کنه آدم ترجیح میده لال بشه حرف نزنه 😔مغزمو میخوره ترجیح دادم ساکت بمونم ...

وااای عزیزم بمیرررم برا دلت 🥺🥲🥲❤️❤️

درکت میکنم 🥺❤️

خدا کمکت کنه 

عب نداره ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت شوهرتم سربه راه میشه 😘😘🤲🥺❤️❤️

سه ماه اینجام هر روزم گریه کردم آخر یع بچه عصبی بدنیا میاد

چرا عزیزم 🥺🥺🥺🥺💔💔

حداقل خودتو بزن به بیخیالی تا وقتی پیشش نیستی 

عزیزم شرمنده درخواست دوستی قبول نمیکنم .حرفی داری بزن میشنوم❤️😘

درکت میکنم 

چرا عزیزم 🥺🥺🥺🥺💔💔حداقل خودتو بزن به بیخیالی تا وقتی پیشش نیستی

امیدوارم سر به راه بشه خیلی اذیتم میکنه اصلا درک نمیکنه میگم استرس نده بهم حالم بد میشه 

میکه بزار بچه بفهمه پدر داره بهتر 

از وقتی باردار شدم نصف موهام سفید شد خلاصه دلم به معنای واقعی خون 

شما اردبیلی؟