zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 عنوان آزمایشگاه و سونوگرافی معتبر در اردبیل 73 بازدید | 17 پست سلام دوستان من یک سال اردبیل زندگی میکنم هیچکس و هیچ جارونمیشناسم میشه برای غربالگری اولم به آزمایشگاه و سونو معتبر بهم معرفی کنید ؟برای دکتر زنان میخام برم پیش خانم میرزا رحیمی نظری دارید راجبش؟ دیروز | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 از خود دکتر بپرس معرفی میکنه 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 از خود دکتر بپرس معرفی میکنه اخه عزیزم من خونه مادرم تهران الان سه ماه تهران تحت مراقبت بودم نسخه غربالگری. دکتر تهرانم نوشته تلفنی معرفی میکنن بنظرت؟
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 اخه عزیزم من خونه مادرم تهران الان سه ماه تهران تحت مراقبت بودم نسخه غربالگری. دکتر تهرانم نوشته تلف ... نمیدونم تلفنی بگه یا نه ولی اینترنتی سرچ کن ایشالا که کارش خوب باشه همشون مثله همن دیگه یکیشو برو چند هفته ای گل 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 نمیدونم تلفنی بگه یا نه ولی اینترنتی سرچ کن ایشالا که کارش خوب باشه همشون مثله همن دیگه یکیشو برو چن ... ۱۱هفته و ۶روز مرسی گلم. غربت خیلی سخته آدم هیچ کس نمیشناسه
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 ۱۱هفته و ۶روز مرسی گلم. غربت خیلی سخته آدم هیچ کس نمیشناسه عزیزم دلم ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت 😘❤️❤️🥺منم دسته کمی از تو ندارم توکل کن به خدا از اینترنت بزن نزدیک ترینشو برو چرا همون تهران نمیری ؟عزیزم شکمت تغییری کرده ؟؟ 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 عزیزم دلم ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت 😘❤️❤️🥺منم دسته کمی از تو ندارم توکل کن به خدا از اینترنت ب ... خونم اردبیل همسرم میاد دنبالم ببرتم اردبیل 🥲نه زیاد یکمی خیلی کوچولو تغییر کردهقربونت بشم مرسی
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 خونم اردبیل همسرم میاد دنبالم ببرتم اردبیل 🥲نه زیاد یکمی خیلی کوچولو تغییر کردهقربونت بشم مرسی خب بگو میری همون تهران بزار اصلا خودش بیاد ببرتت بنظرم همون تهران بری بهتره 😍❤️❤️😘😘 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 خب بگو میری همون تهران بزار اصلا خودش بیاد ببرتت بنظرم همون تهران بری بهتره 😍❤️❤️😘😘 شوهر که بد اخلاق باشه دعوا کنه آدم ترجیح میده لال بشه حرف نزنه 😔مغزمو میخوره ترجیح دادم ساکت بمونم به ساز خودش برقصم خستم کرده خیلیمیکه ویار داری اونجا چیکار داری (یعنی خونه مادرت)دلم انقد پره کهنگو بیچاره بچه نخواسته شد
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 خب بگو میری همون تهران بزار اصلا خودش بیاد ببرتت بنظرم همون تهران بری بهتره 😍❤️❤️😘😘 سه ماه اینجام هر روزم گریه کردم آخر یع بچه عصبی بدنیا میاد
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 شوهر که بد اخلاق باشه دعوا کنه آدم ترجیح میده لال بشه حرف نزنه 😔مغزمو میخوره ترجیح دادم ساکت بمونم ... وااای عزیزم بمیرررم برا دلت 🥺🥲🥲❤️❤️درکت میکنم 🥺❤️خدا کمکت کنه عب نداره ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت شوهرتم سربه راه میشه 😘😘🤲🥺❤️❤️ 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 سه ماه اینجام هر روزم گریه کردم آخر یع بچه عصبی بدنیا میاد چرا عزیزم 🥺🥺🥺🥺💔💔حداقل خودتو بزن به بیخیالی تا وقتی پیشش نیستی 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3608 عزیزم شرمنده درخواست دوستی قبول نمیکنم .حرفی داری بزن میشنوم❤️😘 درکت میکنم 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 چرا عزیزم 🥺🥺🥺🥺💔💔حداقل خودتو بزن به بیخیالی تا وقتی پیشش نیستی امیدوارم سر به راه بشه خیلی اذیتم میکنه اصلا درک نمیکنه میگم استرس نده بهم حالم بد میشه میکه بزار بچه بفهمه پدر داره بهتر از وقتی باردار شدم نصف موهام سفید شد خلاصه دلم به معنای واقعی خون شما اردبیلی؟
zari137_sh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 عزیزم شرمنده درخواست دوستی قبول نمیکنم .حرفی داری بزن میشنوم❤️😘 درکت میکنم خواهش میکنم مرسی دوستم