2777
2789
عنوان

آزمایشگاه و‌ سونو‌گرافی معتبر در اردبیل

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 17 پست
امیدوارم سر به راه بشه خیلی اذیتم میکنه اصلا درک نمیکنه میگم استرس نده بهم حالم بد میشه میکه بزار بچ ...

نه عزیزم اردبیل نیستم 

درکت میکنم شرایط سختی داری 🥺🥺❤️❤️

پیش خانواده شوهرت که نیستی ؟

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

نه عزیزم اردبیل نیستم درکت میکنم شرایط سختی داری 🥺🥺❤️❤️پیش خانواده شوهرت که نیستی ؟

نه خداروشکر ولی مادر شوهرم اذیتم نمیکنه اصلا  خانم خوبیه 

شوهرم اندازه ۲مادر شوهره برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر ولی مادر شوهرم اذیتم نمیکنه اصلا خانم خوبیه شوهرم اندازه ۲مادر شوهره برام

خوبه باز 

ببین مردا رو باید به زبون بگیری سعی کن خیلی اروم برخورد کنی الان که وضعت مناسب نیست سعی کن کوتاه بیای چون بچت خدایی نکرده آسیب میبینه 

بعد اینکه فارق شدی ایشالا درست میشه اگه نشد اونموقع حساب شو بزار کف دستش  

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋