2777
2789
عنوان

رسیدم به بن بست

147 بازدید | 6 پست

بچه ها رسیدم به بن بست

دو ساله عقدم یک و نیم ماهه دعوا داریم

دعوا به خانواده ها کشیده شده 

همسرم جواب پیامام و زنگامو نمیده منو از همه جا بلاک کرده رفتم پیش روانشناس، شمارشو گرفت بهش زنگ زد همسرم بهش گفت زندگی ما تموم شده

نه میره درخواست طلاق میده نه میاد زندگی میکنه

نمیدونم چیکار کنم 

نمیخوام مهریمو بذارم اجرا

شما کسایی رو میشناختین که مثل من به بن بست رسیدن ولی زندگیشون درست شده؟ 😔 بگین امیدوار شم

خودت تکلیفت رو مشخص کن خب 

چرا منتظری اون بیاد؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ بمیرم برا دلت 😭خودم زخم خورده ی طلاقم💔😭

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

دعا و ذکر اینا رو هم بخون تا خدا به دلت نگاه کنه🥺

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖