2777
2789
عنوان

آزمون شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 59 پست
ببین گلم چند تا اشتباه داشتی ؟راهنما ها رو زدی ؟؟حتی به جزئیات هم دقت میکنن من موقع امتحان راهنما یا ...

دقیقا ماشین امتحان ماهم داغونه و خرابه  اصلا ی وضعیه همش خاموش کلاج خیلی بالا تعادل نداری باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زشته پیش افسر بدون گواهی با ماشین بیای معلومه رد میکنه بلخره کار اونا اینه

گواهینامه فقط مهارتی هارو میگیرن همون دوبل و دور یک فرمون و دور فرمون و دنده عقب خب اکثرا ممکنه پیش بیاد بجای ۴۵سانت ۵۰ سانت بشه فاصلت دوبل کلا شانسیه اکثر مواقع اینکه کسی گواهینامه نداره دلیل بر بلد نبودنش نیست گلم افسرا واقعا خیلی حساسن

آواکادو سایت🥑                                                            

اگه وارد باشی تمرین کنی قبول میشی بعضی از افسر ها سختگیرهای الکی میکنن دختر خواهر شوهرم بار ۷ قبول ش ...

پارک دوبل موازی دراومدامابرای یک دنده عقب ک بیشترازیک ونیم دورفرمان وگرفتم اینطورشد

[QUOTE=400151470]من ماشین دارم ولی چه فایده وقتی رد میشم🤣[/QUOTEگلم شماک حرفه ای هستی نسبتا

نه بابا عزیزم منم مثل بقیه فداتشم انشالله هفته بعدی قبولی

آواکادو سایت🥑                                                            

راهنما هم زدم اول ک نشستم پارک دوبل رفتم حتی موقع راهنما گفت اگرمیادپایین ایرادی ندارد راهنمای راست ...

چی بگم فقط یه اشتباه داشتی رد کرد ؟البته برای دوبل و دنده عقب خیلی حساسیت به خرج میدن از من دوبار دور دو فرمان خواست دوبار دوبل ولی دنده عقب نخواست راهنما رو ایراد گرفت موقع پارک‌ دوبل راهنما یادم رفت ولی چشم‌پوشی کرد افسر خوش اخلاق بود 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
چی بگم فقط یه اشتباه داشتی رد کرد ؟البته برای دوبل و دنده عقب خیلی حساسیت به خرج میدن از من دوبار دو ...

صرفاب خاطر اینکه فرمان وبیشترازیک ودورنیم برای دنده عقب گرفتم کمی ب جدول برخوردکرد

گواهینامه فقط مهارتی هارو میگیرن همون دوبل و دور یک فرمون و دور فرمون و دنده عقب خب اکثرا ممکنه پیش ...

خب افسر لج میکنه بدون گواهی نامه جلو چشمش رانندگی کنی لج کنن رد میکنن اکثرا بحث بلد بودن یا نبودن نیست که منم چند ماه با همسرم تمرین میکردم بعدش که رفتم مربیم گفت دست فرمانت عالیه ولی خب گواهی نامه برای احتیاط لازمه افسر هم ببینه بدون گواهی نامه رانندگی میکنی لج میکنن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب افسر لج میکنه بدون گواهی نامه جلو چشمش رانندگی کنی لج کنن رد میکنن اکثرا بحث بلد بودن یا نبودن نی ...

من که نکردم اون آقاعه کرده🤣😂

من دور از چشم افسر رانندگی میکنم

آواکادو سایت🥑