2777
2789
عنوان

آزمون شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 59 پست
باراول بی انصافی کرده پسمنم با شوهرم دوماه قبل ثبت نام ،تمرین میکردمولی قبل امتحان دونه دونه تو ذهنم ...

نه بابا دختر ماشین زیر پامه میرم و میام فقط گواهینامه ندارم وگرنه تو شهر عین هلو برات رانندگی میکنم 

من دوسال باشوهرم فقط تمرین کردم قبل اونم بابام کما کان یادم داده بود الان قشنگ ترسم ریخته ولی خب با افسر نمیشه بحث کرد مربیمم همش میگفت بار اول قبولی تو

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درواقع دنده عقب بعددوبل فرمان وبیشترازیک ونیم دورگرفتم

عزیرم رو ماشین تعادل داری ؟؟؟چقدر تمرین کردی یکم کلیپ های تمرینی نگاه کن اونا هم اثر دارن بعضی چیزا باید تو ذهنت حک بشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اوایل زیادی متاسف بودم و ناراحت الان دیگه برام مهم نیس

بی حس میشی دیگه🤣

بابا پسره هفته قبل با ماشین خودش اومد انصافا رانندگیشم حرف نداشت افسر عمدا ردش کرد بخاطر اینکه دید با ماشین خودش اومد ولی خیلی خوب بود حرص افسره دراومده بود سرما هم خالی کرد🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

عزیرم رو ماشین تعادل داری ؟؟؟چقدر تمرین کردی یکم کلیپ های تمرینی نگاه کن اونا هم اثر دارن بعضی چیزا ...

خیلی کلیپ آموزشی نگاه کردم دوبل هم اینبارموازی و دقیق عدد یازده دراومدمتنهانشد

شنیدم کارتکس هم نوشته شده مشکلی نداره

ببین گلم چند تا اشتباه داشتی ؟راهنما ها رو زدی ؟؟حتی به جزئیات هم دقت میکنن من موقع امتحان راهنما یادم رفت از استرس گفت راهنما نزدی ولی چشم پوشی میکنم بعضی از افسرا خیلی سخت گیر هستن برا ما یه ماشین آورده بودن از جنگ جهانی دوم مونده بود همین که می‌خواستی پاتو از کلاچ برداری ریپ میزد میخواست خاموش بشه اونجا چندین نفر بخاطر خاموشی ماشین رد شدن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بی حس میشی دیگه🤣بابا پسره هفته قبل با ماشین خودش اومد انصافا رانندگیشم حرف نداشت افسر عمدا ردش کرد ...

منم دیدم بعضاباماشین خودشون میان ردمیشن منی ک ماشین شخصی هم ندارم و راننده هم نبودم خب طبیعیه

نه بابا دختر ماشین زیر پامه میرم و میام فقط گواهینامه ندارم وگرنه تو شهر عین هلو برات رانندگی میکنم ...

اهان بخاطر همونه که از اول اصولی یاد نگرفتی دیگه ملکه ذهنت شده

سعی کن پشت فرمون میشینی طبق اصول اموزشگاه رانندگی کن

خیلی کلیپ آموزشی نگاه کردم دوبل هم اینبارموازی و دقیق عدد یازده دراومدمتنهانشد

اگه وارد باشی تمرین کنی قبول میشی بعضی از افسر ها سختگیرهای الکی میکنن دختر خواهر شوهرم بار ۷ قبول شد 

ببین گلم چند تا اشتباه داشتی ؟راهنما ها رو زدی ؟؟حتی به جزئیات هم دقت میکنن من موقع امتحان راهنما یا ...

راهنما هم زدم اول ک نشستم پارک دوبل رفتم حتی موقع راهنما گفت اگرمیادپایین ایرادی ندارد راهنمای راست زدم جزئیات همه چی هم کامل رعایت کردم

بی حس میشی دیگه🤣بابا پسره هفته قبل با ماشین خودش اومد انصافا رانندگیشم حرف نداشت افسر عمدا ردش کرد ...

خب زشته پیش افسر بدون گواهی با ماشین بیای معلومه رد میکنه بلخره کار اونا اینه

منم دیدم بعضاباماشین خودشون میان ردمیشن منی ک ماشین شخصی هم ندارم و راننده هم نبودم خب طبیعیه

من ماشین دارم ولی چه فایده وقتی رد میشم🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

اهان بخاطر همونه که از اول اصولی یاد نگرفتی دیگه ملکه ذهنت شدهسعی کن پشت فرمون میشینی طبق اصول اموزش ...

مشکل اینجاست که با مربیم همینطور بودم😂

دیگه اینقدر با مربیم راحت بودیم بهم میگفت تو از گاو بدتری راهنمای ع..تو بزن دختر

آواکادو سایت🥑