2777
2789

من اومدم خونه مادر شوهرم برای زندگی ی چیزی بهتون بگم  این بشر یسری وسایل آورده مغازه داشت براش سود نکرد آوردنش تو حیاط مادرش  حیاط شلوغ  تا گربه های تو کوچک بهش متلک مبندازن اینجوری نبود ولی الان اصلا پا نمیشه. کاراسو انجام بده همش تو خونه نشسته یا مشکل چکی هم داره به بهانه اون پا نمیشه بخدا دوروزه این حیاط جمع میشه اما جمع نمیکنه  خدا خیرش نده  خانوادم گفتن مجرد بمون اما این زندگی بکن نیست ی حمام نمیره یا آرایشگاه نمیره خانوادشم میگن بیایم کمک نمیزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دوباره تو انتخابت اشتباه کردی من اینو نمیفهمم

اینجوری نبود ثبات من چند ساله عقدم  زرنگ بود مغازه داشت پول داشت  اما الان یکساله اینطور شده اصلا دل به کار نمی‌ده 

واقعا چرا قبل ازدواج قشنگ تو زندگیه طرف کنکاش نمیکنید ببینید چجور آدمیه حتما باید شناسنامه هاتون سیا ...

چی بگم عقل نداشتم ولی اینطور نبود اینجوری شده انگار افسرده روانیه وگرنه  خونه خرید ماشین خرید اما الان ننگ روزگار شدع

چی بگم عقل نداشتم ولی اینطور نبود اینجوری شده انگار افسرده روانیه وگرنه خونه خرید ماشین خرید اما ال ...

چی بگم والا من اگر روزی طلاق بگیرم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم مگه ازدواج اول چی بود که دومی باشه

آواکادو سایت🥑                                                            

آخه از چی رنج می‌بره بابا مامانش غر میزنع داداش آبجی غریب بهش تیکه میندازن خب باید پاشه مگه میشه مرد ...

خب با روی خوش ومهربونی بهش بگو بریم باهم تمیز کنیم؟

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

چی بگم والا من اگر روزی طلاق بگیرم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم مگه ازدواج اول چی بود که دومی باشه

الان من چیکار کنم بمونم بپوسم با این آدم یا فرار  کنم و دیک ازدواج نکنم