2777
2789
الان من چیکار کنم بمونم بپوسم با این آدم یا فرار کنم و دیک ازدواج نکنم

والا بخدا نمیدونم نمیخوام راهنمایی غلط بکنم

ولی خودت بسنج ببین چجوریه اگه نمیتونی فلنگو ببند و برو دنبال آیندت باش از مردای الان شوهر نمیاد

آواکادو سایت🥑                                                            

میگم این یک مشکل یا مشکل دیک اینه که دوسندارم پیش مادرشوهر باشم

کم‌کم مخشو بزن ک مستقل شین

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عقل نداشتم ولی اینطور نبود اینجوری شده انگار افسرده روانیه وگرنه خونه خرید ماشین خرید اما ال ...

خونه خریده، پس چرا با مادرشوهر زندگی میکنین؟

برید خونه خودتون دیگه

البته شما مشکلات و رفتارهای بچه گانه توی زندگیتون زیاد هست. از اول هم بوده، حل نشده رفتین جلو، شده قهر و دعواهای الان.... مگرنه مشکل فقط خونه مادرشوهر نیست که با جابجایی تموم بشه.

در اینکه همسرت از اول ایراد زیاد داشت شکی نیست و هچ دختری با این شرایط کنار نمیومد.

اما یکی از دلایل پسترفت شوهرت تویی . اگر دختری تو زندگیش بود که به موقع رفتار درست میکرد قدر خودشو‌ میدونست شوهرتم انگیزه پیدا میکرد واسه زندگی خوب ولی الان تو در هر حالتی آویزونی این چه زندگیه آخه

ناراحت نشو از حرفم🙏

اینهمه ایراد شوهرت داشت تازه تحقیرت میکرد تهدیدت میکرد بی احترامی به خانوادت میکرد. کوچکترین وظایفشم انجام نداد بازم رفتی باهاش

هرکی دیگه هم باشه همینجور میشه

در اینکه همسرت از اول ایراد زیاد داشت شکی نیست و هچ دختری با این شرایط کنار نمیومد.اما یکی از دلایل ...

میشه راهنماییم کنی برات توضیح بدم درخواست بدم قبول می‌کنی 

میشه راهنماییم کنی برات توضیح بدم درخواست بدم قبول می‌کنی

عزیزم درخواستتو قبول کردم. هرکاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم

اما اینو بدون که خیلی باید قوی باشی برای زندگی. گاهی وقتا مجبوری پا رو دلت بزاری چون غرورت مهمتره. تو وقتی جلوی همسرت غروری نداشته باشی دیگه بهت احترام نمیذاره ارزشی واست قائل نیست. این چه زندگیه که شوهر واسه تو تلاشی نکنه.

اگه الان خوش نباشی میخوای کی دیگه خوش باشی

پس به هر قیمتی حاضر نشو کنار دیگران بمونی

عزیزم درخواستتو قبول کردم. هرکاری از دستم بر بیاد برات انجام میدماما اینو بدون که خیلی باید قوی باشی ...

منم نتونستم مارودلم بزارم وهرکاری دلش میکنه

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊