2777
2789
عنوان

اگه حالتون بد نمیشه بیاید

38 بازدید | 3 پست

ببخشید من یه هفته س یبوست دارم متخصص هم رفتم فقط یه قرص بهم داد اصلا معاینه نکرد. به زور شیاف میتونم دفع کنم فقط. هر چی هم بگید خوردم. هرچیییی

امروز گلاب به روتون رفتم دستشویی یه عالمه عفونت ازم خارج شد با یه لکه ی قهوه ای خون. الان هم قسمت مرکزی شکمم خیلی میسوزه. مامانم اخلاق نداره نمیتونم بهش بگم دوباره منو ببره دکتر. پدرم ۴ ماه پیش با سرطان روده فوت کرد خیلی میترسم

خوب عزیزم شما که سرطان دارین و ارثیه باید حتما بری دکتر معاینه کامل بشی حالا کلونوسکوپی یا آندوسکوپی ...ولی اگه مشکلت یبوسته قرص بخور از داروخونه بگیر  ،شیاف اینا منم استفاده کردم اصلا باز نشده دل درد شدم رفتم توالت افتاد 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم برم واقعا توده باشه

من خودم قبلا هر۴ یا  ۵ روز دفع داشتم هیچ مشکلیم نداشتم ،اینقد آب و مایعات خوردم الان ۱ سال هر روز دفع دارم ،البته یبوستم خیلی وقتها...شما هم تغذیت و عوض کن آب هم زیاد بخور میوه لواشک ،روده ها فعال میشن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......