2777
2789

؟ همسر من به شدت بی نظم و نامرتبه. هر چی بخوره پوستشو می‌ذاره همون جا، خوابش هیچ نظمی نداره و ... . می‌خوام درست بشه 

منم نتونستم شلختگیش رو درست کنم

مردی که 30 سال همینطور بزرگ شده نمیتونه درست بشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من عادت داشت وایمیستاد جلوی یخچال خوراکی میخورد 

یه بار خورشتو ریخت رو فرش فرش داغون شد مجبور شد بره یکی دیگه بخره

از اون موقع دیگه خوراکیشو میزاره توظرف میشینه یه گوشه میخوره 😁

خب چیکار کردین؟

صبوری و تا حدودی مظلوم نمایی

وقتی عصبانی میشد ادای کسایی رو درمی‌آوریم ک خیلی ترسیده

یا شبا از خواب بیدار میشدم و وانمود میکردم خیلی ترسیدم.

البته بگم وقتی آروم میشد باهاش منطقی صحبت می‌کردم و بعدش کلی شرمنده میشد و عذرخواهی می‌کرد.

اینم بگم به حدی پرخاشگر بود ک هر روز با یکی از همکارهاش دعوا میکرد،الان به حدی آروم شده ک دهن همه باز مونده

عادت های غذاییش را چطور تغییر دادین؟

دوتا بچه داریم گفتم درست میکنم میارم حتی نمیخای باید بیای شده کم هم بخوری 

اینا بچه ان اگه بخان از تو الگو بگیرن یا با سلیقه غذایی تو بزرگ بشن به 10 سالگی نرسیده هزارجور کمبود میگیره بدن شون 😅الان واقعا خیلی عالی شده قبلا افتضاح بود 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮