2777
2789
عنوان

عجب اشتباه بزرگی کردم 🥲

160 بازدید | 13 پست

دوستم نمیدونه دارم طلاق میگیرم 

ولی همش میگه چیه اینهمه درس خوندی تهش هیچی .

حالا به دوجا مشخصات مو داده خودمم بودم باهاش .. طرف برا پر کردن فُرم  پرسید مجرد یا متاهل  ... همینطور موندم یهو دوستم نگام کرد دید گیج میزنم 

گفت متاهلی دیگه .. خانم بنویس متاهل 

درصورتیکه من مطلقه م ینی فقط ثبت نشده . 

الان موندم  

اصلا ی سوال جایی رفتم بعد طلاق بگم مطلقه یا مجرد ؟

این دوتا جا که به فنا رفت اگه بگن هم بیا نمیرم چون بالاخره تا چند وقت دیگ جدا میشم .. بیخودی نوشته متاهل 

ا ه ه ه ه ه ه 

اعصابم ریخت بهم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینتو کی میده عزیزم

با خانواده م ولی تا حالا هر چی دادن خرج نکردم تو کارتم دست نخورده س 🥲 جز دوبار که مجبور شدم 

اتفاقا من جدا شده بودم هر جا برای کار میرفتم میگفتم متاهل چرا سری که درد نمیکنه دستمال ببندم

مشخصاتتو نمیدیدن تو مدارکت؟ شناسانه 

مشخصاتتو نمیدیدن تو مدارکت؟ شناسانه

شما که الان جدا نشدی شماسنامت پاگه من بعد اینکه مصاحبه می فتم فقط به خود مدیر میگفتم و تاکید میکردم به کسی نگه اول این بعد اینکه تو کار خیلی کم پیش میاد صحفه دوم شماسنامه رو بخوان این دو سوم اینگه الان همه جا کارا رو با کارت ملی انجام میدن

شما که الان جدا نشدی شماسنامت پاگه من بعد اینکه مصاحبه می فتم فقط به خود مدیر میگفتم و تاکید میکردم ...

من هرجا بشه راستشو میگم 🥲🥲 با دروغ نمیتونم کنار بیام 

آره کار خوب رو شما میکنین

سلامخوبی آیلار جون؟ فعلا که تا جدا نشدی نمیخواد بگی جدا شدمبعدا هم کسی پرسید بگو در حال حاضر مجردمای ...

سلام مرسی .. بخوبیت گل 

فکر میکنی بگم درحال حاضر مجرد نمی‌پرسند یعنی چی ! هرچند گیج زدم دوستم همه چیو گفت 

امروز حتی تا شغل شوهرمم پرسید...  زنیکه فضول 😮‍💨

منصرف شدم  نمیرم ولش ....