الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون به خودش آسیب میرسونه امتحانش مجانیهاین کار رو دو سه بار انجام بده ببین بعدش میتونی دیگه انجام ند ...
وااا ینی همه عمل میکنن از حد میگذرونن؟؟
شما خودت انجام بدی تا تهشو میری
اینم از اون حرفاس
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
میدونی بخوای عملم نکنی دست از سرت برنمیدارن ک.من بینی استخوانی دارم.چشمامم ضعیفه عینک طبی میزنم.خشکی چشمم دارم.میترسم عمل کنم بیشتر بشه.خانم دوست شوهرم دماغش عمل.ابروهاش کاشت کرده.گونه چربی تزریق کرده.چند وقت پیش ب من میگف برو چشماتو عمل کن عینکو بردار.برو دماغتو عمل کن کوچیک بشه.میگف الا ب شوهرا نمیشه اعتماد کرد توی خیابون داف ریخته.من موندم چی بگم .بدتر شک انداخت ب آدم.اعتماد ب نفسم زیر صفر شد
همون چون مجبوری تا تهشو بری بدهمن پوستم خیلی خوبه چون روتین دارم امیدوارم حالا حآلا نیاز پیدا نکنم ب ...
همه ک نمیان همه رو باهم انجام بدن عزیزم
من خودم شرایط همشو دارم ولی خب نیاز ندارم
چیزیک واقعا نیاز باشه انجام میدم
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چند وقت پیشا یکیو با پسرم توی بازار دیدیم چونه اش این قد دراز کرده بود پسرم میگه کلبه وحشت😂😂😂😂البته شهر ما کوچیکه هنوز خیلی توی بورس نیست این چیزا ..اونی که هم دیدیم از پلنگای اینستا بود ب نظرم چهره واقعی آدما خیلی زیباتره