2777
2789
عنوان

از این همه چیزای مصنوعی دلزده نشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 71 پست
🤣🤣 چرا بهت برمیخوره این سلیقه منه خب

هیچ کدوم از مواردی که استارتر گفتنو انجام ندادم که بخواد بهم بربخوره اما سنگ دستشویی و ... حرف خوبی نیست

هرکسی سلیقه ای داره که برای خودش محترمه 

پس شما هم سلیقه خودتو به دیگران تحمیل نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عیب نیست وقتی نیازی نداری؟اتفاقا همش عیبه

دیک ب اون فرد بستکی داره. چرا میگی عیبه؟

همه باید سلیقه شون و راهشون یکی باشه

یکی دوست داره مژه بکاره  لپ ژل 

کجاش عیبه

باید از بقیه اجازه بگیره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من نه هیچ عملی کردم و نه ژلی زدم قبلا فقط موهامو رنگ میکردم الان ۲ ساله که رنگ هم نکردم موهام مشکیه ...

خیلی هم عالیه

بعد از سه چهار بار فیلر زدن واقعا قیافه داغون میشه پوست کش میاره و کج و کوله میشه

مگه الان من بهت چی گفتم مگه شاید دندونای تورو حالت طبیعی درست کردن چرا به خودت میگیری

کلا میگم

واقعا سنگ دسشویی چیه

یکم رو کلامت کارکن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
متوجه هستی داری توهین میکنی؟

وقتی با خودخواهی مبگن اینطوری میشه 

تازه قبولم نمیکنن باید مودبانه بیان کنن

با اینکه خودم جزو اون قشر نیستم ولی حرفش حالمو بد کرد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیا حالا همه عملی ها بهم حمله کردن من نظر خودم گفتم تو هم بگو هرکسی نچراله زشته یا بگو پول ندارین وگ ...

از طرف ما نچرالا چرا اجازه توهینو میدین؟

ما نه توهین میکنیم نه توهین میشنویم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خیلی هم عالیهبعد از سه چهار بار فیلر زدن واقعا قیافه داغون میشه پوست کش میاره و کج و کوله میشه

⚘️⚘️

آره من خیلی چیزا از اطرافیانم دیدم منصرف شدم از انجام این کارا وگرنه منم دوست داشتم تغییری بدم

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

من این وایب از بعضی دندون های خیلی سفید و بیرون زده دارم خب

زشته