2777
2789
عنوان

از این همه چیزای مصنوعی دلزده نشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 70 پست

به هم دیگه گارد نگیرید بابا ...عمل زیبایی که در حد پوست و دندون و این چیزا باشه قشنگیه خدایی ..اما ژل لب که دو کیلو میشه لبش یا چونه ای که خیلی درازه یا گونه ای که چشمش می‌ره اون ته خیلی رشتن کاش بیشتر ازین مد نشن

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم عالیهبعد از سه چهار بار فیلر زدن واقعا قیافه داغون میشه پوست کش میاره و کج و کوله میشه

من زیر چشمم گود شده و کمی پف کرده هست،خیلییی دوست دارم درست بشه  ناراحتم ولی از عوارضش هم میترسم

من زیر چشمم گود شده و کمی پف کرده هست،خیلییی دوست دارم درست بشه ناراحتم ولی از عوارضش هم میترسم

منم تنها کاری که دوست دارم انجام بدم کشیدن پوسته البته اونم نمیتونم اعتماد کنم میترسم 

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
من فکر میکردم فیلر بهتر هست،ولی یکی میگفت فیلر جذب میشه خوب نیست،اگر مجبور هم شدید ژل بزنید،در کل فک ...

باید فیلر هیالرونیک اسید بزنی هم ابرسانه هم خوب میشه . اگر یک ماه بعد مجدد ترمیم فیلر بزنی دیرتر برمیگرده .دوسالی میمونه

من زیر چشمم گود شده و کمی پف کرده هست،خیلییی دوست دارم درست بشه ناراحتم ولی از عوارضش هم میترسم

بگرد بهترین دکترش رو پیدا کن چون زیر چشم خیلی حساسه

من خودم زیر چشمم گوده تا پای فیلر هم رفتم ولی باز انصراف دادم