2777
2789
عنوان

خدایی جدی بگین دوست دارین طلا بره بالا یا پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
معلومه ک پایین چون طلا و دلار بیاد پایین بقیه چیزام ب یه قیمت بهتری میرسه میشه زندگی کرد

آخه بعضیا میگن ربطی نداره به قیمت خونه و ماشین 

امیدوارم اینطور که شما میگین باشه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلما پایین کسی هم هست دلش بخواد بره بالا مگه😐

اونایی که سرمایه طلا خریدن اره😂☹️

ولی اگه بیاد پایین همه چی بیاد پایین خیلی خوبه 

ای جانم مهربونماهم سرمایه گذاری کردیم با بدبختی طلا کمتر از ۶ بود سال ۴۰۲ طلا خریدیم الان سود کردیم ...

اگه ریزش شدید پیدا کنه و برگرده به ۶تومن مسلما قیمت ملک و ماشینم ریزشی میشه و میاد پایین غصه خوردن نداره همگی از ته دلتون دعا کنید بکشه پایین خوشحال شیم😁

آواکادو سایت🥑                                                            

از طرفی بره بالا اون یه ذره که داریم یه قیمتی پیدا می‌کنه از طرفی هم بره بالا دیگه عمرا بتونیم بخریم ...

دقیقااا ماهم همبنبم😂

اگه ریزش شدید پیدا کنه و برگرده به ۶تومن مسلما قیمت ملک و ماشینم ریزشی میشه و میاد پایین غصه خوردن ن ...

انشالله همه چیز ارزون بشه😍

دقیقااا ماهم همبنبم😂

به خدا یه گرم نیم گرم دارم سعی میکنم بخرم به امید خونه خریدن 

پدرم درمیاد تا بتونم پول جمع کنم با گرمی فلان قدر بخرم تا صاحب خونه شیم نمی‌دونم بره بالا خوبه یا بیاد پایین 🤦😂

به خدا یه گرم نیم گرم دارم سعی میکنم بخرم به امید خونه خریدن پدرم درمیاد تا بتونم پول جمع کنم با گرم ...

وای شماهم مثل ما 

ماهم هدفمون خونه هست امیدوارم بتونیم بخربم همه بتونن بخرن 

وای شماهم مثل ما ماهم هدفمون خونه هست امیدوارم بتونیم بخربم همه بتونن بخرن

آره واقعا بزرگترین هدفم خرید خونه ست میگم هر چند کوچیک هم باشه مهم نیست فقط مستاجر نباشیم 

انشالله همه مستأجرا صاحب خونه بشن 

آره واقعا بزرگترین هدفم خرید خونه ست میگم هر چند کوچیک هم باشه مهم نیست فقط مستاجر نباشیم انشالله هم ...

ما خونه داریم خیلی کوچیکه اصلا عصابت خورد مبشه تا به قدم میری میخوری دیوار 

ما قصد داریم واقعا دیگه بریم تو قرض ازین لونه موش بریم 

ما خونه داریم خیلی کوچیکه اصلا عصابت خورد مبشه تا به قدم میری میخوری دیوار ما قصد داریم واقعا دیگه ب ...

بیاا 

من مستاجر هم دنبال یه خونه کوچیکم

تو خونه کوچیک داری دنبال خونه بزرگتری

کلا تو زندگی باید درجا بزنیم 😂