2777
2789
عنوان

شورت بپوشیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه مدت مثلا هفت تا ده روز هم خودت هم شوهرت پماد ضد قارچ مثل کلوتریمازول استفاده کنید و تو این مدت رابطه نداشته باشید 

خیلی ببخشید عزیزم اینو میگم،همسرت باید تمام قسمت های خصوصیشو و حتی پوست اطرافش رو اغشته به پماد کنه و بعد به لباس زیر ازاد بپوشه تو اون مدت

شما هم که طبق دستور پزشک یا بروشور واژینال مصرف کنید

تو خونه بیشتر دامن بپوش شلوارم زیاد بپوشی ازاونم میگیری

نه هر روز عوض میکنم مشکلی پیش نمیاد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

باش

💝

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

رفتم دكتر عمومي ازمايش نوشت گفت كرمك داري انگل ها لاغر ميكنن ؟ حتي اگه اشتهامون زياد بشه؟

بله فرقی نداره

متخصص زنان برو 

من خودم انگل داشتم روغن کرچک دل ناشتا خوردم بعدشم یه چیز شیرین ک شکم کار کنه کرمکا افتادن

بعد از درمان هم خودتون هم همسرتون همیشه بدنتون رو بعد از دستشوی یا حمام کامل خشک کنید،قارچ ها تو محیط مرطوب و تاریک دوباره رشد میکنن 

ضمنا یه دکتر زنان به من گفت شورت نپوشیدن هم خوب نیست چون اون درز وسط شلوار مستقیم میره لای بدن،گفت خانما بهتره یا دامن بدون شورت بپوشن یا اگه شلوار میپوشن زیرش از شورتهای گشاد و نخی استفاده کنن

به نظرت تعداد رابطه با عفونتارتباط داره

منکه مجردم ولی سنمم کم نیست 

ولی خیلی از عفونتا از شوهر منتقل مبشه به زن یا عدم رعایت نظافت بین هردوشون 

مردا خیلی اهمیت نمیدن به نظافت 

منکه مجردم ولی سنمم کم نیست ولی خیلی از عفونتا از شوهر منتقل مبشه به زن یا عدم رعایت نظافت بین هردوش ...

دقیقا راست گفتی عفونتو نرد با عدم رعایت بهداشت فردی به زن انتقال میده چرا با التش یا با دهنش