2777
2789
عنوان

بچه ی دومم رو باردارم امروز به حالت نگراتی بهم دست داد🥺😭🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 32 پست
خداییش مادربزرگم مادربزرگای قدیم من خاله ام فوت شده بود مامان بزرگم ناونفس نداشت بهش گفتم حامله ام ا ...

مادربزرگه من همیشه میگه خیلی لاغری کمتر کار کن به خودت بررس چون من کارم زیاد مخصوصا تابستون چون  تو روستا هستیم 

الان گفت با اون همه کار نمیتونی به خودت برسی از بین میری 

اخرش بهم تبریک گفت و گفت حواست به خودت باشه 

ولی اولش منم انتظار نداشتم اونجوری بگه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

دقیقا فکر همه جاشو کردم و مطمعنم از تصمیمم میدونی یه لحظه با حرف مادربزرگم دلم ریخت نکنه نتونم و واق ...

خب عزیزم مطمئنی پس سعی کن حرف بقیه رو تصمیمت تأثیر نداشته باشه، چون قرار یه زندگی ببخشی ب موجودی ک خیلی مظلوم و ناز وظریف

تو حتی ممکنه بعدا بخاطرش شبا تا صب بیدار بمونی، درداشو تسکین بدی و هزارتا چی دیگ

پس وقتی میگی فکر همه جاشو کردی ینی هم سختی هاشو قبول کردی و هم خوبیاشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از صدنفر بپرسی صدنفرشون نظر متفاوت دارن بعدا زایمان کردی عرق یونجه بخور روزی سه وعده پر البته اگه ...

نه نظر هیچکس برام مهم نیست 

فقط از مادربزرگم جا خوردم فک نمیکردم انقد رک بهم بگه 

خدا خیرت بده بپرس 

شنیدم میگن چاق میکنه ولی تا حالا استفاده نکردم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

مادربزرگه من همیشه میگه خیلی لاغری کمتر کار کن به خودت بررس چون من کارم زیاد مخصوصا تابستون چون تو ...

خب کم کارکن ولی اینکه بچه نیاری که نصیحت خوبی نیست بچه ثمرزندگی آدمه و روشنی چشمش.

خب عزیزم مطمئنی پس سعی کن حرف بقیه رو تصمیمت تأثیر نداشته باشه، چون قرار یه زندگی ببخشی ب موجودی ک خ ...

دقیقا 

مرسی که وقت گذاشتی و نظر دادی 

دلم اروم شد .خدا خیررتون بده۰😭😭😭🥺🥺🥺❤️❤️

در نهایت تصمیمی که خودت گرفتی با توجه به همه شرایطت بهترین تصمیمی بوده که می تونستی بگیری. مادربزرگتم از روی دلسوزی یه چیزی گفته اما خب همه ملاحظات تو رو که نمیدونه. حالا محترمانه یه جوابی بهش بده. دوست داشتم که احترام مادربزرگتو داری و خوش به حالت که کسیو داری نگرانت باشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
نه نظر هیچکس برام مهم نیست فقط از مادربزرگم جا خوردم فک نمیکردم انقد رک بهم بگه خدا خیرت بده بپرس شن ...

مامان بزرگو ول کن تو حامله ای میزایی نه اون باشه برات میپرسم عالیه به خیلیا دادم یکیش بابام‌سه دوره‌خورد خیلی خوبه الان به خواهرم دادم فلان‌همه

خدا خیرررت بده 🥺❤️❤️❤️واقعا نیاز داشتم به حرفاتون کسی رو ندارم یکم درد و دل کنم خالی شم 😭😭🥺

فدات عزیزم ❤️ 

اولش یکم سخته چون تنهایی

ولی چند ماه که بگذره زندگیت رو روال می افته و اوکی میشی

ان شاء الله که بچه سالم و صالحی خدا بهت بده🙏🌹

در نهایت تصمیمی که خودت گرفتی با توجه به همه شرایطت بهترین تصمیمی بوده که می تونستی بگیری. مادربزرگت ...

قوربونت بشم 🥺🥺🥺❤️❤️❤️

من  فقط گفت توکل به خدا دیگه اینجوری شد 

دقیقا خودم فک میکنم بهترین تصمیمم و گرفتم چون بچم تنها بود فک کردم اگه دومی رو زود بیارم با هم بزرگ میشن 

خودمم دوست دارم خانوادم پر جمعیت باشه

دقیقا مرسی که وقت گذاشتی و نظر دادی دلم اروم شد .خدا خیررتون بده۰😭😭😭🥺🥺🥺❤️❤️

قربونت گلم، قابلی نداش❤️

واقعا مادر شدن ینی از خودگذشتگی برا یه نفری ک از بندو ناف خودته، بخاطر همین میگن بهشت زیر پای مادراس 

فدات عزیزم ❤️ اولش یکم سخته چون تنهاییولی چند ماه که بگذره زندگیت رو روال می افته و اوکی میشیان شاء ...

ایشالا که سالم بیاد بغلم بیشتر از همه استرس اینو دارم 😭🥺🥺😭😭😭

خدا خیرت بده گلم 🥺🥺❤️❤️❤️

مامان بزرگو ول کن تو حامله ای میزایی نه اون باشه برات میپرسم عالیه به خیلیا دادم یکیش بابام‌سه دوره‌ ...

عطاری دارید 

یادمه خالم میخورد و توپر شده بود 

نمیدونم واقعا تاثیر عرق یونجه بود یا چی .

منتظرم عریزم حتما بپرس بهم بگو اینکه چقد و کیا بخورم 

و تو شیردهی هم میشه یا نه ؟

کلا قدیمیا اعتقاد داشتن زن باید یه پرده گوشت داشته باشه و فکر میکنن اگه کسی لاغره ضعیفه. درحالیکه قدرت و ذخیره بدنی و مقاومت در برابر بیماری ها به مقدار چربی هیچ ربطی نداره! اگه بتونی به جای چاق شدن عضله بسازی که خیلی خیلی بهتره حتما با مشورت دکتر زنانت به ورزش فکر کن و تعذیه تم بیشتر پروتئین بذار البته متناسب از همه گروه های غذایی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
کلا قدیمیا اعتقاد داشتن زن باید یه پرده گوشت داشته باشه و فکر میکنن اگه کسی لاغره ضعیفه. درحالیکه قد ...

دقیقا منم همینو گفتم ازمایش دادم همه چیم نرماله مثلا کمبودی چیزی ندارم 

بهش گفتم نگران نباش من فقط لاغرم مشکلی پیش نمیاد

برا تو دلیم دعا کن سالم بیاد بغلم مرسی🥺🥺🥺😭🥲🥲❤️❤️