2777
2789
عنوان

یکی از دخترای فامیل

370 بازدید | 31 پست

عاشق یه پسری شده پسره فعلاً شغل مشخصی نداره ولی دو تا ماشین از خودش داره شغلشم مشخص ولی خب دنبال شغل دولتی می‌گرده چون خونواده‌شون جانباز شهید زیاد داده اینم می‌خواد پی اونا بره سر کار حالا میگه گاهی اوقات پسره فعلاً چند روزه با هم صحبت می‌کنند بهش میگه که من فقط می‌خوام دو تا دوست صمیمی باشیم که حال همدیگرو خوب کنیم حالا ما منظورشو واقعاً نگرفتم از این صحبت یعنی چی هنوز قربون صدقش میره جویا احوالشه مثلاً مثل یه پارتنر مثلاً مثل یه دوست دختر دوست پسر دارم با هم صحبت می‌کنن آمار همدیگرو دارن عکس میدن فیلم می‌گیرن از این حرفا حالا من نمی‌دونم بعد قراره با همدیگه برن دیت نمی‌دونم منظورشون از این حرکات چیه بعد من اون دوست صمیمیه خیلی گیجم می‌کنه این دختر خاله گیج منم میگه که یه کاری کنم عاشقم بشه حالا نمی‌دونم واقعاً میشه کاری کرد عاشقش شد یا نه گفتم از شما بپرسم اگه نظری دارید بهش بگید

ولی پسره یه پسر مؤدبه باشعور آبرودار تو اون شهره که مثلاً همه ازش حساب می‌برن خیلی هم خوشتیپ و با ادب و اینجور آدمیه خوش زبونه سرزبون داره از اینجور آدما

واقعا پسر خودش پیشنهاد داده که با هم برن تو رابطه با هم باشن ولی پسره میگه من دوست ندارم احساسات هیچ دختری رو به مسخره بگیرم یه سری از این حرفا حالا من منظورشو نمی‌گیرم یعنی چی به قصد رابطه اومدم بعد الان میگی مثلاً من یکی دختری رو دوست داشتم پسره گفته من یه دختری رو دوست داشتم بعد واقعاً عاشقش بودم بعد دختر ول کرده رفته سر همین هیچ دختری اعتماد کنم یه سری از این حرفا حالا آدم گیج میشه

یه همچین چیزی رو منم دیدم 

پسره گفته تا فلان مدت آشنا شیم و اینا وقتی آشناییت شون طولانی شده دختره گفته بیا جدی کنیم پسره زیر بار نمی‌رفته گفته من از اول گفتم آشناییت 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عاقبتشون چی شد

پسره رو به هزار تا عز و التماس کشوند اومدن خواستگاری پسره انقدر شرط و شروط گذاشت انقد اذیتش کرد که دختره گفت نمیخوام دیگه میخواستن قرار ازدواج بذارن که نشد

پسره رو به هزار تا عز و التماس کشوند اومدن خواستگاری پسره انقدر شرط و شروط گذاشت انقد اذیتش کرد که د ...

ببین منم این حسو بهم میگه مثلاً میگه پسره دوست داره بیشتر آشنا بشه چون یه بار ضربه خورده دوست نداره مثلاً باز این ضربه رو بخوره من بهش اینو میگم میگم فعلاً بزار یه چند وقت از رابطه‌تون بگذره زمان همه چیزو مشخص می‌کنه

پسره رو به هزار تا عز و التماس کشوند اومدن خواستگاری پسره انقدر شرط و شروط گذاشت انقد اذیتش کرد که د ...

مثلاً پسره دختره این بار بهش گفت من پیشش بودم بهش گفت که دیگه نرو بالا منبر و فاز نصیحت برندار زمان امیر تو مشخص می‌کنه انقدر تو این حرفا رو به روی من نزن من سرد میشم تو این رابطه از این حرفا دیدم با یه شوخی ایموجی خنده گفت ای کلک

ببین منم این حسو بهم میگه مثلاً میگه پسره دوست داره بیشتر آشنا بشه چون یه بار ضربه خورده دوست نداره ...

خب تو اون چند مدت که میخواد بگذره دخترا احساساتی هستن زود عاشق طرف میشه تو اون مدت بعد پسره هی میخواد بذاره بره دختره م که عاشق شده نمیخواد پسره رو از دست بده اون وقته که برگ برنده میفته دست پسره هر چی میگه دختره بدون چون چرا باید انجام بده که پسره نذاره بره

خب تو اون چند مدت که میخواد بگذره دخترا احساساتی هستن زود عاشق طرف میشه تو اون مدت بعد پسره هی میخوا ...

افرین دقیقا ولی روز اول پسره بهش گفته خیلی دوست دارم تهصبتو میکشم و این جور حرفایی

افرین دقیقا ولی روز اول پسره بهش گفته خیلی دوست دارم تهصبتو میکشم و این جور حرفایی

اون موردی هم که من برات تعریف کردم انقد به دختره محبت میکرد با مناسبت بی مناسبت کادو های گرون گرون میخرید ولی حرف ازدواج که شد خیلی اذیت کرد دختره رو چون دختره واقعا عاشقش شده بود اینم تا می‌تونست شرط و شروط مسخره گذاشت برای خاستگاری