2777
2789

شاید خیلیاتون تو جریان تاپیکای من باشید سه ماهه مدام تاپیک زدم  چون خیلی حالم بد بوده و هست بنظرتون من مشکل دارم یا طبیعیم من دوتا دختر دارم از جونم بیشتر دوستشون دارم الان که سومی خدا خواسته باردارم اطرافیانم میگن خوش به حالت پسر دار هم شدی ولی من اصلا دلم راضی نیست احساس میکنم نمیتونم با بچه پسر کنار بیام احساس میکنم پسرا خیلی فضولن تا جایی دیدم پسرایی بعد دوتا دختر دنیا میان خیلی لوس میشن نمیدونم چرا نمبتونم دلمو راضی کنم به پسر داشتن 

میدونم کارم ناشکریه ولی چکار کنم دست خودم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه دیگه داره میاد عزیزم سعی کن رو خودت و احساست کار کنی اتفاقا بچه پسر هم شیرینی های خودشو داره

احساس میکنم خیلی اذیتم میکنه آینده من دختر دومیم به حدی آروم بود همیشه شکر خدا میکنم

بخدا آدم نمیدونه چی بگه به شما ها 

من دوتا پسر دارم خودم،یعنی بدونی چجور محبت میکنن به آدم باورت نمیشه 

پسر بزرگم ده سالشه دیروز پول دادم گفتم برو با داداشت باقالی بگیرین بخورین 

رفتن خریدن نگو دوستشونم بوده باهاشون،همون بیرون خریدن و خوردن 

اومد خونه دیدم داره گریه می‌کنه گفتم چی شده؟؟گفت کاش می‌گرفتم میاوردم خونه با تو می‌خوردیم تو دلم مونده برم برات بخرم؟؟ 

یا یهو میاد بغلم می‌کنه بوسم می‌کنه  

باید ببینی تا بفهمی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بخاطر پسر نیست ، بخاطر ناخواسته بودن هست که حالت بده ،منم سومی نخواسته باردار شدم ، حالم بد بود نمیتونستم کنار بیام .

الان ۳ تا دختر دارم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بخدا آدم نمیدونه چی بگه به شما ها من دوتا پسر دارم خودم،یعنی بدونی چجور محبت میکنن به آدم باورت نمیش ...

عزیزم خدا را شکر خوبن بچه هات نمیدونم چرا یه ترسی تو دلمه البته اطرافم دیدم پسر بچه ها خیلی  فضولن از این میترسم

احساس میکنم خیلی اذیتم میکنه آینده من دختر دومیم به حدی آروم بود همیشه شکر خدا میکنم

گلم اذیت کردن یا نکردن یه بچه بستگی به خانواده و تربیت خانواده داره 

الان همسر من دوتا برادران همسر من آدم ارومیه چون بچه اول بود واقعا مامانش سنگ تموم گذاشت تو تربیتش  ولی داداشش که چند سال ازش کوچیک تره واقعا بی تربیت و بی ادبیه چون واقعا از همون بچگی خیلی روش کار نکردن😂پسر و دختر فرقی نداره باید خوب تربیت بشن 

یه چیزی بگم نریزی سرم

دخترها خیلی فضولن

پسر بچه ها بی ریان

فقط اگه شیطون باشن که هیچی نباشن خیلی راحت تر از دختر هست نگهداریش

من هر دو شو دارم

وقتی دختر داشتم اصلا بارداری پسر مو دوست نداشتم میگفتم فقط دختر

دوتا پسرهم خدا بهم داد هردو راحت تر از دخترم بودند

دخترها با مادر رقابت دارند خیلی فضولن

خرجشون خیلی بیشتره

البته دختر من یکی ی دونه ست کلا پادشاهی میکنه تو خونه 

در کل حست اشتباهه