2777
2789

من شوهرم خیلی فضوله ینی خانوادگی همشون فضولن هرچی بهشون بگی عالم و ادم متوجه میشن و من همیشه سعی کردم باهاشون صمیمی نشم 

شوهرم میره میشینه با مامانش غیبت میکنن خودشون مسخره عالم و ادمن بد بقیه رو مسخره میکنن

با همه کار دارن تو کار همه دخالت میکنن

خیلی چیزا بهش گفتم با دعوا با مهربونی درست نمیشه خستم کرده این اخلاقش چیکار کنم بهتر شه؟

خودمم مادرشوهرم زیاد سوال کنه یا دخالت کنه جواب سوالشو نمیدم خودمو میزنم ب اون راه حد خودشو بدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ خاله زنک.دوره اینکارا گذشته دیگه.ب مادرشوهرت بکو خیلی نیاز ب هم صحبت داری باید ده تا دختر میاور ...

دقیقا مقصر تربیت اشتباه مامانشه

بد خودش از بقیه ایراد میگیره مسخرع

اع مامان من 🤣🤣 دقیقا مامان منم اینجوریه.ولی من شبیهش نیستم.ذاتیه درست بشو نیست. اگه درد و دلای خود ...

شاید نامزد بودیم میگفته ولی الان ن خیلی باهاش دعوا کردم

یه دوبار که راز مگوشونو جار بزنی دمشونو جمع می کنن یه بار که شوهرت پول کم اورد گفتی به همه یا مادرشو ...

هیچ وقت دلم نخاست مثل اونا باشم

من زیادی مرموز و تودارم و شوعرم برعکس من :)