2777
2789
عنوان

شما بودید اینو به پدرتون خبر می‌دادید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مادر بدتر از مامان من نداریم ولی بازم بهش احترام میگذارم مامانمه حداقل به حرمت اون شیری که خورد ...

من هم نگفتم جنگ بندازه ولی اصلا و تحت هیچ شرایطی نمی تونم رفتار و آزار اون مادر رو هم تایید کنم و چشم روش ببندم

خیلی از اتفاق های بد حاصل رفتار همین پدر و مادرهاست که شما توقع داری چشم روشون بسته بشه

می دونی خشم پنهان ناشی از این رفتارها کجاها که نمی تونه به بد ترین شکل ممکن فوران کنه؟!!

چرا یه دختر باید با شنیدن فحش رکیک از جانب مادر که باید امن ترین آدم زندگیش باشه تحقیر بشه و آزار ببینه؟!!!

فحاشی معمولی نبود اخه یه بحث ساده بود یه ویس داد منم جلوی هم اتاقیام باز کردن یه فحش خیلییییی خیلییی ...

من حال شما رو کاملا درک می کنم و اصلا رفتار مادرتون رو به هیچ شکل و تحت هیچ شرایطی تایید نمی کنم

مادر باید امن ترین آدم زندگی آدم باشه نه اینکه خودش باعث آزار آدم بشه

ولی در خصوص گفتن موضوع به پدرتون واقعا چون شرایط خونه شما رو نمی دونم نمی تونم حرفی بزنم. اما حداقل مادرتون باید ترس اینکه این رفتارشون باز خواست در پی داره رو باید داشته باشه

من حال شما رو کاملا درک می کنم و اصلا رفتار مادرتون رو به هیچ شکل و تحت هیچ شرایطی تایید نمی کنممادر ...

خواهرام کوچیکن . دلم نمیاد اونا هم اذیت بشن وسط دعوا وگرنه حتما خبر میدادم 

خواهرام کوچیکن . دلم نمیاد اونا هم اذیت بشن وسط دعوا وگرنه حتما خبر میدادم

پس صبوری کن ولی حتما خودت در این خصوص به مادرت تذکر بده و یادآوری کن که شان یه مادر اینطوری صحبت کردن نیست