2777
2789

من مرغ رو سرخ میکنم بعد توش ی خورده آب و پیاز سیر اضافه میکنم جا ک افتاد و پخت اون آب مرغ رو میگیرم با رب انار یا آلوچه و فلفل و نمک ی سس درست میکنم بعد کلی پیاز خلالی خورد میکنم میذارم تو روغن و کره سرخ بشن طلایی تیره ک شدن اون سس رو میریزم داخلش ک یکم قل بخورن بعدش موقع سرو اون پیاز و سس رو میریزم رو مرغا طعم خوبی میگیره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فصل اناره خورشت ناردون درست کن خیلی خوشمزه ست😋

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr

یه کم عجیب میگم

ولی تو باسلام لوازمش هست

ترش واش

فسنجان

مرع ترش گیلان

مرغ ترش مازندران

مرغ سوخاری

کوکومرغ

کباب مرغ

جوجه کباب

بریونی

خورشت مرغ با انار

مرغ با آلو

خورشت آلو قیصی

خورشت مرغ زرد با شوید پلو

مرغ و سیب زمینی و قارچ

خوراک مرغ و لوبیا سبز

مرغ لاپلو

مرصع پلو

هویج پلو

مرغ فلفلیسینه مرغ مکعبی درشت مزه دار کن توی آرد و فلفل و ادویه دلخواهت بغلتون سرخ کن با خیار شور و گ ...

ببخشید عزیزم مرغ فلفلی رب نداره ؟ یعنی قرمز نمیشه ؟ 

من دوس دارم مرغ قرمز باشه اشکال داره رب اضافه کنم ؟