2777
2789
عنوان

دخترا بیاین خیلی مهمه

50 بازدید | 5 پست

دخترا اگه با شوهرتون دعوا کرده باشین ،ولی مقصر شما باشین چجوری از دلش در میارین ؟

ما خیلی زود مستقل شدیم یه مراسم عقد بزرگ گرفتیم چند نوع میوه و غذا دادیم ،زود جهاز گرفتیم اومدیم خونمون عروسیمونم نزدیکه ،خیلی باهم خوب بودیم ،ولی وقتی تو یه محیط یا مراسمی قرار میگیریم کلا دعوا میگیریم ،شوهرم انگار اخلاقش عوض میشه ،میخاد فقط بحث‌کنه باهام ،شما به چشم نظر یا دعا اعتقاد دارین؟؟نمی‌دونم چرا اینجوری میشه

ابجیم‌با یه سیدی صحبت کردن گفتن خواهرتون و دامادتون خیلی تحت چشم زخمن و براشون دعا میگیرین اختلاف بخورن ، گفت ولی سمت دعا نرن ،ولی من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ،ولی نمی‌دونم چرا زندگیم اینجوری میشه  ،الان جدیدا شوهرم کارشم به مشکل برخورده ،من خیلی زندگیمو دوس دارم نمی‌دونم چیکار کنم 

من یه رفیق دارم همسن خودمه ۱۹ سالشه 

با شوهرش خیلی عاشق هم بودن 

بعد مادرشوهر دوستم یواشکی حلقه ازدواج دوستمو برداشته بود رفته بود براش دعا گرفته بود 

ی مدت بود به من می‌گفت میخام از مهدی طلاق بگیرم 

جلو چشمم سیاهه مثل سگ شده انگاری 

من پشمام ریخته بود هی میگفتم یعنی چی شما که عاشق هم بودین چیشد یهو 

تا بعدش فهمید مادرشوهرش همچین غلطی کرده

دعا رو ک باطل کردن زندگیشون مثل قبل شد

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

آره این جور چیزها هستند من خودم درود می‌فرستم که دعا اینا باطل بشه تاثیر داره خیلییی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.