2777
2789
برای من که همیشه شبه از ازدواج اجباری و دلتنگی و گریت هام دراومدم افتادم توی خونه مادرشوهر بدبختی و ...

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. )سوره سجده، آیه 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تیرماه ۱۴۰۲ مامان رو خاک کردیم، فک کردم یکباره جریان زندگی برا کل خانوادم متوقف شد. شب زیر پتو ...

روحشون در ارامش باشه عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وقتی تیرماه ۱۴۰۲ مامان رو خاک کردیم، فک کردم یکباره جریان زندگی برا کل خانوادم متوقف شد. شب زیر پتو ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه واقعا سخته 

ولی خیلی کامنتت دلگرمی بود واقعا زندگی جریان داره...

بله همسرم جبران همه روزای سخت گذشتمه خدا رو هزار بار شکر میکنم.مادر همسر سابقم همیشه بهم میگفت تو صب ...

خدا را هزار مرتبه ، هزار مرتبه،شکر🤲🏻💚

انرژی گرفتم از این کامنت🤲🏻🤲🏻

نه نشد تازه داره بدتر هم میشه

خودش گفته

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است.

بدبختم خواهر بدبخت دیگه هیچی حالیم نیست هیشکی نمی دونه من دارم چی میکشم

کامنتا را بخون ببین خیلیا تا لبه پرتگاهم رفتن ولی خدا رهاشون نکرده 

پس خدای تو تورا رها نکرده درست میشه انشالله...

کامنتا را بخون ببین خیلیا تا لبه پرتگاهم رفتن ولی خدا رهاشون نکرده پس خدای تو تورا رها نکرده درست می ...

مطمینم مطمئنم هیچ وقت درست نمیشه شک نکن معلوم نیست بعد این چه برنامه ای برام ریخته کاش الان میتونستم صدای جای که توش هستم برات ضبط کنم 

خدا اصن منو نمیبینه 

مطمینم مطمئنم هیچ وقت درست نمیشه شک نکن معلوم نیست بعد این چه برنامه ای برام ریخته کاش الان میتونستم ...

منم مطمئنم یه روز میایی تاپیک میزنی خداروشکر تموم شد 

عزیزم خدا رحمتشون کنه واقعا سخته ولی خیلی کامنتت دلگرمی بود واقعا زندگی جریان داره...

کتاب شکرگزاری میگه از اتفاقات منفی زندگی هم چندتا نکته مثبت دربیارید و بابت همون نکته های مثبت خدا روشکر کنید تا از دل اون اتفاق منفی هم برکت و خیر بیاد براتون. من میگفتم آخه فوت مادر آدم چه نکته مثبتی می‌تونه داشته باشه اصلا... ولی بعداً فکر کردن به این موضوع که مامانم واقعاً تمیز و پاک زندگی کرد و حتماً اون دنیا جاش خوبه، و با خواب هایی که ازش میدیدم  میگفتم مطمئنم اونجا براش خیلی بهتر از زحمت و رنج این دنیا بود، پس نوش جونش. و واقعاً خداروشکر کردم که به آرامش و راحتی رسیده. ما فقط برا جای خالیشون و دلتنگی خودمون گریه میکنیم، و الا بخاطر خودش باشه که میگم نوش جونش

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»