2777
2789
عنوان

اگه بخام کیکم بیشتر پف کنه میتونم سرخود یه تخم مرغ بیشتر اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
نه عزیزم اون فقط برا تخم مرغه که باید با همزن هم بزنی مرحله آخر که سفیده و آرد رو بخوای قاطی کنی فقط ...

بعد ازینکه آرد رو اضافه کردم یعنی مرحله آخر 

خب با قاشق هم بزنم یا هم زن ؟ 

من رنگ ژله ای گرفتم این رو همون آخر بریزم آره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی چقدر خوب توضیح میدی فقط اینکه زرده رو چ موقع ب مواد اضافه کنم سفیده رو چ موقع و اینکه کیک ساده ...

ببین کیک ساده 3تا تخم مرغ 

3 یا 2 لیوان آرد 

1 ق غ بکینگ پودر 

1 لیوان شیر یا ماست شیرین 

1 لیوان شکر 

1 سوم لیوان روغن 

1دوم ق چ وانیل 

همه اندازه ها با لیوان فرانسوی (پیمانه) 

اول آرد هارو 3 بار الک کن و بزار کنار 

بعد زرده و سفیده رو جدا کن 

سفیده رو بریز تو کاسه استیلی که سرده (چند دقه قبل بابد بزاری تو فریزر تا سرد بشه) یا کاسه شیشه ایی که کاملا خشک و تمیزه یه قطره هم اب نباید باشه یکم با همزن هم میزنی تا کف کنه بعد نصف شکر هارو بهش اضافه میکنی و هم میزنی تا کامل فرم بگیره بطوریکه ظرف رو چپه کنی نریزه بعد بزار یخچال بعد تو کاسه دیگه زرده ها با وانیل و باقی شکر هارو 5 دقه با دور تند همزن هم میزنی تا سفید و کشدار بشه حین کار دو گیری هم بکن حتما بعدش شیر و روغن اضافه کن و 1 دقه هم بزن بعدش طی 2 یا 3 مرحله سفیده هارو اضافه کن با لیسک درحد مخلوط شدن در یک جهت مخلوط کن بعد آرد ها رو با لکینیگ پودر اضافه کن و درحد مخلوط شدن مخلوط کن ببین اول دو لیوان بریز اگه اردت سنگین باشه کافیه مواد شبیه ماست باید بشه 

اگه اردت سبک بود 3 لیوان من همیشه 2 لیوان میریزم چون اردم سنگینه بعد بریز تو قالب بزار تو فر معمولا با فر گازی طبقه وسط با دمای 180 حدود 40 دقه طول میکشه 

بعد ازینکه آرد رو اضافه کردم یعنی مرحله آخر خب با قاشق هم بزنم یا هم زن ؟ من رنگ ژله ای گرفتم این رو ...

با قاشق مخلوط کن 

رنگ ژله ایی هم همون آخر بهش اضافه کن و مخلوط کن 

البته اگه میخوای کیکت یکدست رنگ بگیره باید موقع اضافه کردن شیر و روغن رنگ خوراکی هم اضافه کنی و با همزن هم بزنی 

این تیکه رو متوجه نشدم ببین ی کیک ساده میخام درست کنم فرض کن زرده هارو جدا هم زدم سفیده هارو جدا خب ...

ببین زرده رو با شکر و وانیل اول خوب هم بزن تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر رو اضافه کن بعد آرد و بکینگ پودر رو با هر چیزی که میخوای مثل شکلات و مغزیجات اضافه کن بعد سفیده رو با همزن تمیز انقد هم بزن که قشنگ خامه ای و سفید بشه وقتی که شد آخر کار اضافه کن به باقی مواد کیکت

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40