2777
2789

حس میکنم اگه اضافه کنم ی دونه بیشتر 

کیک بیشتر پف می‌کنه 

میشه بکینگ پودر هم سرخود یکم بیشتر اضافه کنم ؟

با تجربه ها راهنمایی کنین

نه عزیزم اگه میخوای بیشتر پف کنه تخم مرغ هارو باید یکم قبلش بیرون بزاری هم دمای محیط بشن بعدم سفیده و زرده جدا کنی سفیده رو جدا هم بزنی تا کامل فرم بگیره و اگه ظرف رو چپه کنی نریزه زرده هم با وانیل و شکر هم بزن تا سفید و کشدار بشه بکینگ پودر هم اگه زیاد اضافه کنی خاصیت شو از دست میده و پف کیکت می‌خوابه خراب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بکینگ پودر رو بیشتر نکن، چون همون پف معمول کیک هم میخوابه

تخم مرغ رو اطلاع ندارم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه عزیزم اگه میخوای بیشتر پف کنه تخم مرغ هارو باید یکم قبلش بیرون بزاری هم دمای محیط بشن بعدم سفیده ...

بعدم خواستی سفیده و زرده قاطی کنی آرد رو قاطی کنی درحد مخلوط شدن آروم با لیسک مخلوط کن زیاد هم بزنی پفه تخم مرغ می‌خوابه کیکت پف نمیکنه 

نه تخم مرغ بیشتر مزه کیک رو خراب میکنه طبق دستورش بزن بکینگ پودر هم زیاد بزنی پف کاذب میده یعنی بعد ۵دیقه که از فر بیرون بیاری همش میخوابه و شکل خوبی نمیگیره فقط برای پف باید اصولی هم بزنی آرد و مواد خشک رو الک کن حتما و بعد از اضافه کردن آرد با لیسک هم بزن نه با همزن

تخم مرغتو هم سفیده و زرده رو جدا کن سفیده رو انقد با دور تند همزن بزن که یه حالت خامه ای پیدا کنه بعد زرده رو با مواد مخلوط کن آخرش سفیده رو اضافه کن اینجوری بیشتر پف میکنه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بستگی به سایز قالبت و حجم موادت داره . اگه سایز قالب بزرگتر از مقدار مواد باشه پفش کم میشه . بکینگ پودرت هم تاریخ گذشته نباشه. تخم مرغ ها رو هم در حد کرم رنگ شدن و کشدار شدن زده باشی .اگه زرده و سفیده رو جدا کنی و خوب هم بزنی خیلی بهتر پف میکنه

بعدم خواستی سفیده و زرده قاطی کنی آرد رو قاطی کنی درحد مخلوط شدن آروم با لیسک مخلوط کن زیاد هم بزنی ...

یعنی چی یعنی مرحله آخر ک آرد رو ب مواد اضافه کردم کم هم بزنم ؟ 

مطمئن هستی 

من فک کردم وقتی کل مواد قاطی شدن هرچی بیشتر هم بزنم بهتره 

بیکینگ پودر بیشتر بزنی پف کاذب می‌کنه و می‌خوابه بعدا بد میشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یعنی چی یعنی مرحله آخر ک آرد رو ب مواد اضافه کردم کم هم بزنم ؟ مطمئن هستی من فک کردم وقتی کل مواد قا ...

برعکس باید فقط در حد مخلوط شدن آروم هم بزنی حتی با همزن برقی فقط در حد  5،  6 ثانیه نه بیشتر

یعنی چی یعنی مرحله آخر ک آرد رو ب مواد اضافه کردم کم هم بزنم ؟ مطمئن هستی من فک کردم وقتی کل مواد قا ...

نه عزیزم اون فقط برا تخم مرغه که باید با همزن هم بزنی 

مرحله آخر که سفیده و آرد رو بخوای قاطی کنی فقط درحد مخلوط شدن با لیسک مخلوط کن زیاد هم بزنی کیکت پف نمیکنه بکینگ پودرم همینه مرحله آخر همراه آرد اضافه کن حواست باشه زیاد مخلوط نکنی اگه زیاد مخلوط کنی خاصیت بکینگ پودر ازبین میره و نکته دیگه اینکه در یه جهت هم بزن یا همه شو در جهت عقربه های ساعت هم بزن یا مخالف‌ش همینجوری از هر وری هم نزنی که پفه کیکت می‌خوابه 

نه تخم مرغ بیشتر مزه کیک رو خراب میکنه طبق دستورش بزن بکینگ پودر هم زیاد بزنی پف کاذب میده یعنی بعد ...

این تیکه رو متوجه نشدم ببین ی کیک ساده میخام درست کنم 

فرض کن زرده هارو جدا هم زدم سفیده هارو جدا 

خب هر کدوم رو چ موقع ب مواد اضافه کنم کاملا گیج شدم 

نه عزیزم اون فقط برا تخم مرغه که باید با همزن هم بزنی مرحله آخر که سفیده و آرد رو بخوای قاطی کنی فقط ...

مرسی چقدر خوب توضیح میدی 

فقط اینکه زرده رو چ موقع ب مواد اضافه کنم سفیده رو چ موقع 

و اینکه کیک ساده میخام برای شروع درست کنم