2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم

186 بازدید | 17 پست

دلم برا پسرم میسوزه 

خییلی کم آوردم خیییلییی 

برام دعا کن ....

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

واقعا درجواب این کامنتا فقط میتونم بگم باشه

چون دلداری میدیم مورد تمسخر بقیه و استارتر قرار میگیریم اصلا تکلیفمون مشخص نیست با خودمون

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر شوهرت حتما

کلا خسته ام از همههه چیز شوهرم وهمه و همه 

مامانم همش مریضه به جای  اینکه تا این سن کم  من بهش تکیه کنم اون به من تکیه کرده از اینکه باید به همه چی فکر کنم همه ازم راضی باشن...

کلا خسته ام از همههه چیز شوهرم وهمه و همه مامانم همش مریضه به جای اینکه تا این سن کم من بهش تکیه ک ...

خب این خیلی خوبه که تو تکیه گاهشی انقدر قوی هستی

بخاطر پسرت تحمل کن🫂

خدا شفاش بده پس دمت گرم که تکیه گاه مادرتی

پر از دغدغه ام ...

دلم میخواد داد بزنم بگم بسه می‌خوام لوس باشم بلد نیستم همه چیزو اوکی کنم و مراعات همه چیزو بکنم 

کلا خسته ام از همههه چیز شوهرم وهمه و همه مامانم همش مریضه به جای اینکه تا این سن کم من بهش تکیه ک ...

تو به خدا تکیه کن. فقط این رو در نظر بگیر خدا ازت راضی باشه. کل قدرت هم که دست خداست و هر چی بگی میشنوه.