2777
2789
عنوان

آیا من خیلی املم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ جای دنیا بر نمیخوره ولی دختر کم سن و سالت رو وارد پروسه زنانه و خودنمایی وتبرج می‌کنی وقتی یک ...

مگه هرکاری میکنیم برای خودنماییه؟ 

شما موهاتو رنگ میکنی برای خودنمایی؟ 

نخیر جانم، دختر من گاهی تو خونه آرایش میکنه دو ساعت بعد میره میشوره.. چرا؟ 

چون اون ساعت عشقش کشیده برای دل خودش یه کاری بکنه، ما تا وقتی که ذهن بچه هامون رو با جنسیت زدگی تخریب نکنیم بچه دنبال خودنمایی و تبرج برای جنس مخالفش نمیره 

یه دختر نوجوان وقتی میخواد بره بیرون، به خودش میرسه چون دوست داره زیباتر باشه.  این یه حس کاملا طبیعی برای انسان‌هاست. 

اینم اضافه کنم که من هیچوقت موافق ارایش،های غلیظ و زننده برای دختر یا خانم ها نیستم . چون مثلا بیای خیابون و ارایش،غلیظ داشته باشی،قطعا دنبال جلب توجه هستی، اما یه ارایش ملایم و ساده هیچوقت برای جلب توجه نیست 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

الهی ......خوب شما جبران کنید

فایده نداره من هرچی بگم باباش ک سرزنشش می کنه دوباره انگار وسواس میگیره از شامپوها یکمشو ورمیداره می ریزه تو افشانه با آب قاطی می کنه می پاشه ب صورتش میگم آخه پوستت عین برگ گله چرا شامپوش می زنی میگه چوم فیس واش نمی خری برام

مگه هرکاری میکنیم برای خودنماییه؟ شما موهاتو رنگ میکنی برای خودنمایی؟ نخیر جانم، دختر من گاهی تو خون ...

عزیز منم مشکلی با آرایش و رنگ موی ساده ندارم 

شما که آرایش غلیظ رو اجازه نمی‌دین موی فانتزی جیغ رو اجازه میدین ؟؟؟ بحث من سر اونه 

اتفاقا انگار شما هم که با آرایش غلیظ تو خیابون مخالفید هم فکر من هستین

مگه هرکاری میکنیم برای خودنماییه؟ شما موهاتو رنگ میکنی برای خودنمایی؟ نخیر جانم، دختر من گاهی تو خون ...

دختر شما تو سن حساس بلوغ و نوجوانی با من که مادر دوتا بچم فرق می‌کنه. ضمن اینکه قطعا دختری که موهاشو از سن پایین رنگ و وارنگ می‌کنه دنبال زیبایی نیست دنبال جلب توجهه. اینهمه نوجوون با پرسینگ های زشت تو صورتشون تتوهای عجیب غریب فکر می‌کنی می‌خوان زیبا شن قطعا نه میخوان دیده شن و این دیده شدن به وقتا تبعات بد داره و از کنترل خارج میشه

خوبه که بازم سعی میکنید فکر کنید و عقایدتون تند نیست

نه نمیخوام عقایدم رو به بچه هام تحمیل کنم 

میخوام کار درست رو بکنم 

اگه متعصب بودم اصلا از طرز فکر خودم تعجب نمیکردم !!!!

بنظرم عجیب اومد که اکثرا با من مخالفن و قطعا خیلی مطالعه و پرس و جو میکنم که اگه اشتباهی دارم اصلاح کنم 

بچه هام همه زندگیم هستن 

ممنون وقت گذاشتی عزیز