2777
2789
عنوان

آیا من خیلی املم

277 بازدید | 46 پست

یه تاپیک دیدم نوشته بود میزارید دختر ۱۸ ساله تون موهاشو دکلره کنه و رنگ فانتزی بزاره 

تقریبا همه گفته بودن بله 

من یه مادر دهه شصتی ام و البته دختر هم ندارم 

ولی هرچی فکر میکنم نمیتونم قبول کنم دختر ۱۸ ساله کل موهاشو صورتی کنه ...قرمز کنه ...آبی کنه ....

چرا باید تا این حد بخواد جلب توجه کنه ؟

حالا یه رنگ چند درجه اختلاف با موی خودش رو میتونم بپذیرم 

یه یکی دو تیکه فقط فانتزی 

با فقط زیر موهاشو...

ولی کل مو اصلا 

من عجیبم ؟ املم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا فک کردی میخواد جلب توجه کنه؟؟ 

برا دل خودش میخواد رنگ کنه و به نظرش جالب میاد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وا چرا فک کردی میخواد جلب توجه کنه؟؟ برا دل خودش میخواد رنگ کنه و به نظرش جالب میاد

فکر میکنم آدم اونقدر غنی باید باشه که دلش نخواد موهاشو آبی کنه ...تعییر ظاهری معمولا برای دیگرانه 

البته نمیگم فکر من درسته حتما 

و لی واقعا هر چی نوجوان و جوان دیدم که از نظر روحی و روانی سالم بودن ظاهر ساده داشتن 

خوش تیپ 

ولی عجق وجق نبودن

نه عجیب هستین نه امل بیشتر اونایی که جواب بله دادن خودشونم سنشون کم بود در حقیقت نسل قبل معتقدن زیبایی نوجوون کفایت می‌کنه و لازم به کار اضافه ای نیست و همینکه بین دختر ازدواج نکرده با دختری که سالها ازدواج کرده باید یه فرقی باشه ولی نسل جدیدتر افتادن رو دور چیکار کنم از بقیه عقب نمونم بچه ی کلاس پنجم کاشت ناخن و رنگ مو آرایش و اینا انجام میده حتی بعضی موارد عمل دماغ و زیبایی هم انجام میدن که به اصطلاح خوشگلتر بشن حالا بماند که معمولا تو این رقابت از کارهای مهمتر یعنی تحصیل و برنامه ریزی برای آینده شغلی باز میمونن و اینکه  خود این مواد شیمایی ضررهای برای زیر هیجده سال داره بیشتره

منم دهه شصتی ام و دخترم 13 سالشه. بهش قول دادم دفعه بعدی که خواستم موهای خودمو رنگ کنم برای اونم رنگ بزارم 

مثلا به کجای دنیا میخواد بر بخوره؟ 

رنگ شدن موهاش چه خطری میتونه برای آینده اش داشته باشه؟ 

خودم دو ساله که کار با اپیلیدی رو بهش یاد دادم که سبیلهاشو بزنه 

موهای دست و پاشم گاهی شیو میکنه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

فکر میکنم آدم اونقدر غنی باید باشه که دلش نخواد موهاشو آبی کنه ...تعییر ظاهری معمولا برای دیگرانه ال ...

شما میری اصلاح شیو میکنی مام و اسپری میزنی یا گاهی مو رنگ میکنی. یه ست خوشگل لباس میبینی میخری برا دیگران این کارارو میکنی؟؟؟!!! 

اصلا به غنی بودن و نبودن ربطی نداره. از کی به خود رسیدن و باب دل خود بودن شده مشکل روانی داشتن؟؟!! 

حس میکنم عقده های خودتونو که از قبل داشتید رو دارید بازگو میکنید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"