2777
2789

میخوام بچه دار بشیم 

یه آقای خیلی پیر هست 

کارش عالیه

دیگه همسرم برای این راضی بود منم راضی کرد البته راضی نیستم 😅

فقط چون دغدغه سزارین ندارم دیگه راحتم

چون این سزارین می‌کنه 

یه دکتر خوب خانوم هم خودم پیدا کرده بودم 

همسرم گفت اگه بری بگه طبیعی من دیگه کاری ندارم هااا

بیای گریه کنی بیا صحبت کن من صحبت نمی‌کنم 😐

به نظرتون چیکار کنم با همون دکتر تخت نظر باشم ؟؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره منم دکتر بچه اولم مرد بود چون مشکل داشتم برای بارداری و اون زمان بهترین دکترا مرد بودن ولی بعدها پشیمون شدم هنوزم ذکر استغفار دارم.اگه این چیزا برات مهم نیست برو اگه مثل من دچار عذاب وجدان میشی نرو الان دکترای زن خوب، کم نیستن

بستگی به خودت داره منم دکتر بچه اولم مرد بود چون مشکل داشتم برای بارداری و اون زمان بهترین دکترا مرد ...

چرا عزیزم پشیمون شدی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
منم دکترم برای بارداری و زایمان مرد بود و یه دکتر شناخته شده تو شهرمون هست . منم سزارین بودم .

راحت بودی ؟

وااایییی من که عمرا برم و مثلا حاضر شم مرد سونوگرافی کنه🙂‍↔️😕نگین نگاه نمیکنن و زیاد میبینن و براشون عادیه

مم خودم چندشم میشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

وااایییی من که عمرا برم و مثلا حاضر شم مرد سونوگرافی کنه🙂‍↔️😕نگین نگاه نمیکنن و زیاد میبینن و براش ...

سونو گرافی شکم و رحم 

اینجا که کلا مرده اکثرا سونوگرافی ها 

سونو گرافی شکم و رحم اینجا که کلا مرده اکثرا سونوگرافی ها

منم ی بار رفتم مرد بود خیلی حالم بد شد 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بستگی به خودت داره منم دکتر بچه اولم مرد بود چون مشکل داشتم برای بارداری و اون زمان بهترین دکترا مرد ...

درسته آدم معذب میشه . دکتر من معاینه نمیکرد و یه دستیارخانم کنارش داشت . سر بچه اولم دکترم خانم بود و سزارین بودم تو اتاق عمل کادر همراه دکتر حداقل 2-3 نفرشون مرد بودن یکیشون دستیار دکتر بود و اون موقع بنظرم خیلی هم هیز میومد و تو اتاق عمل عصبی شده بودم از حضورش . 

گفتم عذاب وجدان داشتم بچه دومم رو پیش خانم دکتر رفتم و هیچ فرقی با دکتر مرد نداشت مراقبت دوران باردا ...

درسته 

بلاخره تو دین هم گفته رضایت شوهر هم مهمه مگه نه ؟

منم ی بار رفتم مرد بود خیلی حالم بد شد

محیط که تاریکه 

و کلا نگاه نمیکنه به مانیتور 

درسته آدم معذب میشه . دکتر من معاینه نمیکرد و یه دستیارخانم کنارش داشت . سر بچه اولم دکترم خانم بود ...

بله اینکه فک کنیم دکترمون زن هست و هیچ مردی نیست فکر غلطی هست .تو اتاق عمل مرد هم ممکنه باشه مثل دکتر بیهوشی یا دستیار دکتر.مگر اینکه بیمارستانهایی بریم که مخصوص خانما باشه مثل بیمارستان بهشتی اصفهان