2777
2789
چون دسته هاش چرخشی هست امکان شل شدن هست

قفل نکرده حتما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ميترسم خيليييي كوچيكه

خب منم برای همون میگم دیگ .. توهرچی ببری از اخر مامانت یامادرشوهرت بغلش میکنن میبرن توماشین 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قطعا بپیچ لای پتو بغلش کن 😍😍😁❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

من هر سه تا بچمو با کریر آوردم 😁اولین صبحونه ای هم که خوردم تو بیمارستان سر سه تاشون کله پاچه خوردم ...

ابلفظ🤣کله پاچه خیلی سنگینه

من هیچی نمیبرم بیمارستان پتو مسافرتی میبرم لا پتو بغل کنیم ساکشو اینا کثیف میشه اونجا 😁 ب قول خودم بیمارستانی میشه بیایم بریم حموم بعد از وسایل نو استفاده کنیم 🥰

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه اتفاقا دکتر بهم توصیه کرد به شوهرم می‌گفت اولین غذا براش دو تا پاچه کمی گوشت و اب کله باشه 😁

اووه🙃🫠😁

من پتو بافت گرفتم براش ،میزارمش داخل همون میدم بغل مامانم میایم خونه،اخه کریر چیه خیلی سخته وافعا اعتباری نیست اگه ی وقت از دستشون در بره چی،

شوهز بیچارمم ساکارو بیاره🤣🙈

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40