2777
2789

میدونم این موقع سرکارید  اما اگه هستید جواب بدید 

من‌میخوام برم توی یک کارخونه کوچیک مواد شوینده کارهای سیستمیش رو انجام بدم به نظرتون کار سختیه ؟ 

یک کار دیگم هست که کار توی دفتر بیمه ست کدوم کار راحت تره ؟

کامپیوتر زیاد بلد نیستم قبلنا ورد و اکسل اینا دوره اشو دیدم اما چون تو خونه کامپیوتر نداشتم کلا یادم رفته به نظرتون خودشون یاد میدن ؟ برم یا نه ؟ ضایع نباشه یه وقت...

لپ تاپ از کسی میشه قرض بگیرم که یکم‌تمرین کنم ؟ یا بخرم؟ که هزینش هم برام سخته الان

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

کارهای سیستمی منظور نرم افزاره یا سخت افزار

من تو کارخونه کار میکنم کارشناس آی تی هستم

اتوماسیون اداری خاص خودمون رو داریم

اکسل و ورد هم از ملزومات کارمون هست

حالا من چون رشته م تخصصی کامپیوتر هست کارای شبکه هم انجام میدم

برای کارمند ساده دونستن ورد و اکسل و کارهای عمومی کاربر رایانه نیازه که اونم به مرور زمان میتونی یاد بگیری داخل کار

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خاصی نیست تو یوتیوب میتونی ی ددقیقه ببینیبعدم ک بری تو 2-3 روز یاد میگیریهرچیم بلد نبودی همونجا ...

به فکر این بودم که لپ تاپ بخرم یا از کسی قرض کنم خریدمیترسم اگه هزینه کنم و بخرم بعدشم پشیمون بشم و لازمم نشه کلا لپ تاپ تو خونه لارم میشه یا نه ؟ 

کلا تو تایپ هم مشکل دارم و دنبال کلیدا میگردم فک میکنم خیلی ضایعس😑

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

کارهای سیستمی منظور نرم افزاره یا سخت افزارمن تو کارخونه کار میکنم کارشناس آی تی هستماتوماسیون اداری ...

کارای مربوط به نرم افزار دیگه 

من حتی تایپ هم به راحتی نمیتونم انجام بدم و باید دنبال دکمه ها بگردم چون خیلی وقته کلا کتر نکردم میترسم ضایع باشه 

اگه یه لپ تاپ بخرم بعدش پشیمون میشم ممونه لازمم نشه ؟ 

یا برم جایی یاد بگیرم ؟

به فکر این بودم که لپ تاپ بخرم یا از کسی قرض کنم خریدمیترسم اگه هزینه کنم و بخرم بعدشم پشیمون بشم و ...

نیاز ک خب بستگی ب کارت داره

ولی راه میوفتی بری نمیخواد نگران باشی

کارای مربوط به نرم افزار دیگه من حتی تایپ هم به راحتی نمیتونم انجام بدم و باید دنبال دکمه ها بگردم چ ...

شما برو کار رو شروع کن

همونجا تو محیط راه  می افتی نگران نباش

منشی شرکت ما وقتی اومد خیلی کند بود الان دوماهه اونقدر راه افتاده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

برای تمرین برو کافی نت ساعتی حسابت میکنن کار سیستمی راحت تره نسبت به دفتر بیمه

خب دفتر بیمه هم کار سیستمیه دیگه

شما برو کار رو شروع کنهمونجا تو محیط راه می افتی نگران نباشمنشی شرکت ما وقتی اومد خیلی کند بود الان ...

کار تو بخش دفتری کارخونه سخت تره یا کار تو بیمه ؟ 

تو کارخونه کار به حسابداری اینا مربوطه ؟ 

بیمه باید مراجعه کننده رو متقاعد کنی بیمه شما رو انتخاب کنه

خوب در هر حال من حقوقم رو از صاحب دفتر میگیرم چه اون بیمه رو انتخاب کنه چه نکنه🤔

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

آهان پورسانتی نیستی؟ دفتر بیمه ها معمولا پورسانتی هستن

هنوز برا صحبت نرفتم‌ که 

در کل پرسیدم کار تو بخش دفتری کارخونه آسون تره یا دفتر بیمه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

آهان پورسانتی نیستی؟ دفتر بیمه ها معمولا پورسانتی هستن

اگه پورسانتیه اگه من حوصله متقاعد کردن کسیو ندارم 😂