2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بریدم دیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 73 پست
اره

همسرتون رمزش رو میدونه؟

به قول یه روان شناس عالی بهترین حالت در مورد گوشی تو خونه اینه که گوشی تو خونه ولو باشه. همه رمزش رو بدونن.

با آرامش و با تدبیر با همسرت صحبت کن. بگو من دوستت دارم و رمز گوشی باعث میشه به همدیگه بی اعتماد بشیم. بگو این رمز گوشی منه. رمز گوشی تو چیه؟ بگو یه گوشی چیه که بخاطرش، زندگی رو به همدیگه تلخ کنیم. ارزش انسان و خانواده خیلی بالاتره. از در دوستی باهاش صحبت کن و ببخشید با تدبیر زنانه.

گاهی وقتا یه تلنگر باعث میشه طرف مقابل به خودش بیاد ک آقا ممکنه منم به این فکر کنم که مسیرمو از زندگ ...

بخدا بهش میگم من اگه اینکارو کنم مبکه تو فرق داری تو زنی

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی وقتا یه تلنگر باعث میشه طرف مقابل به خودش بیاد ک آقا ممکنه منم به این فکر کنم که مسیرمو از زندگ ...

ببین عزیزمن نمیگم هیچکاری نکنه ولی همسراسی داره کم وبیش خیانت میکنه مقابل به مثلش میشه خیانت

بعدش اومدیم وهیچکاری نکردفقط فالوکردگلم خب؟همسراسی خودش چون اینکارومیکنه باورنکنه فقط فالوبوده

بیادوبهش تهمتم بزنه ،اسی بایدیه راهکاری بره که براخپدش دردسرنشه

همسرتون رمزش رو میدونه؟به قول یه روان شناس عالی بهترین حالت در مورد گوشی تو خونه اینه که گوشی تو خون ...

رمزمو میدونه اره ولی من رمز اونو نمبدونم .و هیچوقتم نمیگه  میگه من رو مادرم حساسم پیاماشو ببینی منم گفتم واتساپ مامانت رمز بزار .بهونه شه شوهرم کرم داره دیدم با همکارهش راحته و تز نظر خودش اصلا هم خیانت محسوب نمیشه از اون میترسه ببیینم

شوهر من پول نمیده خدیدم بکنم اونقدر غر میزنه خالم بهم میخوره میگه خوشتیپ نباش .

غلط کرده.منم چندین سال عین گدا سر چهار راه پوشیدم.البته بلا نسبت اونا.تا آقا بجایی برسه.در عوض با آبروریزی و بهانه تو جمع ضایع ام میکرد و میگفت حق نداری بگی ماشینم.بگی طلا هام.مگه از خونه بابات آوردی پول خودم بوده.جالبه کلی دوندگی و زحمت برای ساخت خانه داشتم.خودش و خانواده اش کور بودن.جدیدا خط همه مسدود و مهمانی تعطیل اون هزینه رو هم برای خودمان خرج میکنیم.

میگه طلاقت میدم

اونایی که نوشتن اسی مقابل مثل کن 

بیاین ببینید،گوش به حرف اکثریت اینجانده 

یه تعدادکمی خانومن وباشعور

یه کسایی راهکارمیدن خداوکیل بعدش بایدبری چمدونتوجمع کنی بری طلاق بگیری

رمزمو میدونه اره ولی من رمز اونو نمبدونم .و هیچوقتم نمیگه میگه من رو مادرم حساسم پیاماشو ببینی منم ...

در اینکه این آدم کرم داره و مث روز روشنه که داره ی غلطایی میکنه شکی نیست اما اگه نمیخوای جدا شی بیخیالش شو به هیچ چیزی جز خودت فک نکن 

حیف اسلام رو خوب نشناختیم. امام علی ع به خانم ها سلام نمیداد که نکنه دل خانم بلرزه. فهم این نکته ی ک ...

شوهر من عمدا با همه میکه میخنده طرفشم بد برداشت میکنه یه بخر از چتش متوجه شدم خانمه فک میکرد شوهرم عاشقشه

ببین عزیزمن نمیگم هیچکاری نکنه ولی همسراسی داره کم وبیش خیانت میکنه مقابل به مثلش میشه خیانتبعدش اوم ...

ببین باید ب شوهرش بگه که آقا تو داری این کارو میکنی، من دارم ازت دور میشم، مهرم داره بهت کم میشه، برام قابل تحمل نیست، دارم فکر میکنم من چی کم دارم ، حس دیده نشدن دارم.

منم میخام یجوری خودمو ابراز کنم تا منو ببینی، واقعا به این فکر میکنم که بقیه مردا ایا مث توعن؟

دگ شوهره اگ غیرت داشته باشه به خودش میاد 

شوهر من عمدا با همه میکه میخنده طرفشم بد برداشت میکنه یه بخر از چتش متوجه شدم خانمه فک میکرد شوهرم ع ...

شما از طلاق میترسی

از شوهرت میترسی در حالیکه اون باید ترس از دست دادن تو رو داشته باشه

اعتماد بنفست کمه و زبون نداری

روی اینا کار کن و درستش کن

وقتی قانون میذاره ک رمز گوشیشو تو ندونی پس خودش هم نباید بدونه رمز تو رو