2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بریدم دیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 73 پست
خاک توسرت باراهکاردادنت

الان چی گف پریدی بهش؟! خب تو میتونی هرکار گرد باهات بپاش بیفتی و هیچی نگیز! اینم نگف برو با مردا ! گف مقابل به مثل کن حساب کار دستش بیاد ! با تاپیکات حس کردم یکم ساده ای !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه طلاقت میدم

عجب آدم بی منطق اعصاب خرد کنی هست کوتاه نیا بگو اگر خوبه پس منم انجام بدم اگر بده که پس توام نباید انجام بدی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یعنی اگرشوهراسی رفت رابطه جنسی براقرارکرداسی هم بکنه؟؟؟؟چندسالته خدایی؟بعدپسراروفالوکنه که چی بشه یه ...

باتوجه به تاپیکات مث اینکه خیلی عقده داری ولی من در حد شما نمیتونم ک شعورم رو بیارم پایین و توی سایت عمومی فحش بدم

یعنی اگرشوهراسی رفت رابطه جنسی براقرارکرداسی هم بکنه؟؟؟؟چندسالته خدایی؟بعدپسراروفالوکنه که چی بشه یه ...

گاهی وقتا یه تلنگر باعث میشه طرف مقابل به خودش بیاد ک آقا ممکنه منم به این فکر کنم که مسیرمو از زندگیت جدا کنم و ممکنه این زندگی منتهی به جدایی بشه، یارو تا ابد هیچ کاری نکنه شوهرش هر روز پر رو تر بشه و اینم تماشا کنه؟ یا باید بره جدا شه یا یه تلنگر کوچیک هم بد نیست، نمیخاد با یارو بخابه که، بعدشم وقتی شوهرش این کارو میکنه از دیدگاه خودش این کار خیانت محسوب نمیشه پس اگرم زنش این کارو کنه بازم دیدگاهش همینه که اگر این کارو زنش هم بکنه خیانت نیست. 

قبلنا چت و خوش و بششم دیدم مخفی کاری مسکنه که گوشیش هزار تا رمز داره.بخدا از صب سینم درد گرفته

شادی خودت به رفتار کسی گره نزن.شوهر من کلی همکارای زن شرکت شوخی میکنه برا من دنبال بهونه که جیغ بکشه رو سرم.ولی من جدیدا برام مهم نیست هر روز بازارم و خرید شخصی.

نمیدونم چند ساله ازدواج کردی ولی توی این ۱۵سال زندگی فهمیدم باید خودتو دست بالا بگیری،ولی نرم باشی،خ ...

اره  دقیقا عزیزم من ۱۰ ساله.یه مدت خیلی گیر میدادم اونقدر خودشو میگرفت واسم.دیروز بخاطر همین چیزی نگفتم .من فقط یه مشکلی که دارم زیاد حرف میزنم روش باز میشه هر اتفاقی که طول روز میفته برا اقا تعریف میکنم اصلا سیاست ندارم دست خودم نیست همش تو خونه تنها هیشکیم ندارم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
الان چی گف پریدی بهش؟! خب تو میتونی هرکار گرد باهات بپاش بیفتی و هیچی نگیز! اینم نگف برو با مردا ! گ ...

براکسی که فهمیدچی گفتم وچی گفت واضحه

فرق داره کسی که خوابیده یاکسی که خودشوزده به خواب

بعدش مرداهم اگردنبتل درودافن هدفش دنبال سوراخه

اسی چرااینکاروکنه ؟بعدهمینطوری راهکارمیدیداومدواسی فالوکردخب شوهرش ازاوناییه که خودش کرم داره بعدتهمتم به اسی زدوشددعوای بزرگی قبل ازراهکاردادن فکرکنیدطرف تاپیک نزده براطلاق تاپیک زده یاهمدردی کنیدیاراهکاردرست بدید

منم باتاپیکات فهمیدم درکی ازجامعه نداری وفقط خودت واطلاعاتت محدودبه توی خونه ست عزیز

اول اینک دیگ سعی کن اینستاشو چک نکنی...شوهر من هم هرمدل فالو داره ولی خب چتی من ندیدم

و اگ میدونی رمز اینستاشو فراموش کرده مثل من 

پنهونی پاک کن دوباره نصب کن و گفت چرا همچینه بگو من چ میدونم مگ من گوشیتو دست زدم ..لابد گوشیت هنگیده

شادی خودت به رفتار کسی گره نزن.شوهر من کلی همکارای زن شرکت شوخی میکنه برا من دنبال بهونه که جیغ بکشه ...

شوهر من پول نمیده خدیدم بکنم اونقدر غر میزنه خالم بهم میخوره میگه خوشتیپ نباش .

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...