من هرسال مادرشوهرم سر تولد شوهرم لج میکنه سال اول خاستم دوتایی براش بگیرم جند روز بعد تولدش باشوهرش کیک و کادو اورد گفت بخودم میگفتی بهترین تولداو برات میگرفتم سال بعد گفتم عقده ای نشه تولد کلی گرفتم دعوتش کردم امسال هنوز 5 روز مونده به تولد شوهرم کیک و کادو اورده با منم هماهنگ نکرده منم ناراحت شدم گفتم ازینه ببعد یا خونه خودتون بگیرین یا بمن بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یه روزی پسر دار شم و زنش سر هرچیزی فکر کنه دارم مادرشوهر بازی درمیارم چی
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
اون برنامه خودشو داره توام برنامه خودتو داشته باش ولش کن
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
در مناسبتهای خودش دیر اقدام کن مثلاً در روز مادر یا تولد خودش، یک روز دیرتر با یک هدیه معمولی برید و با لبخند بگید: "من فکر کردم شما دوست دارید مثل تولد پسرتون، غافلگیر بشید " این کار باعث میشه حرف شما را درک کنه بدون اینکه شما چیزی بگید.
البته لازمه با همسرت هماهنگ باشید هیچ وقت به شوهرت نگو قصد تلافی داری فقط با سیاست و فکر جلو برو
تولد پسرشه تو بگو اصلا یه فامیل دور من بدونم تولدشه دارم میرم خونش به جای شیرینی کیک میبرم دور هم بخوریم. دقیقا چی رو با تو هماهنگ کنه؟ چی رو از این به بعد خونه خودشون بگیرن؟
چند نفر گفتن نکنه زن پسرم اینجوری بشه(ببخشید استارتر) برای پسرتون زن عاقل و بالغ بگیرید که یه کیک براش چیزی سنگین و مربوط به عقده نباشه😶
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.