2777
2789
عنوان

من هرسال مادرشوهرم سر تولد شوهرم لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون دنیاش اورده تولدش جشن اونه بیشتر واییی نکنه زن پسرم نزارع .بابا ما مادرا دل داریم روز تولد بچ ...

دقیقا بازم اسی هم خب چون شوهرشه اینم دلش میخاد سوپرایز کنه.

کاش باهم مادر و عروس هماهنگ باشن تا ب نتیجه مطلوب برسن 

لایک نکن خیرشو ببینی

خدایاااااا

اگه یه روزی پسر دار شم و زنش سر هرچیزی فکر کنه دارم مادرشوهر بازی درمیارم چی

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

اون برنامه خودشو داره توام برنامه خودتو داشته باش ولش کن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این چه حرفیهمادره برای تولد بچه اش.....رقابت کدومه

این خانم همسرشه و همه میدونن پسری که ازدواج کرد همسرش دوست داره سورپرایزش کنه 

کاملا نیت پلید مادرهمسرش معلومه و خودش رو انداخته تو یه رقابت بچگانه 

که مثلا من بهترین تولدارو میگیرم 

خدایاااااااگه یه روزی پسر دار شم و زنش سر هرچیزی فکر کنه دارم مادرشوهر بازی درمیارم چی

اخه ببین کاش مادرشوهرم خوب بود این و قبول میکردم دلش میخاد همیشه منو کوچیک کنه من حتی لباس خوبیم تنم نبود حتی یشاخه گلم نخریده بودم

خوب کردی رقابت داره بگو عقب وایسا من هرکاری کردم بعد تو انجام بده اما به شوهرت نگو از سال بعدم تولدا ...

چه بچگانه!!!

من ب اسی حق میدم دوست داره شوهرشو‌یوپرایز کنه.

ولی مادر شوهرشم پسرشه از وجودشه و بدنیاش اورده حس قشنگیه واسه بچت تولد بگیری.

باید باهم صحبت کنن تا برنتیجه مطلوب برسن 

لایک نکن خیرشو ببینی

نفهمه  

در مناسبت‌های خودش دیر اقدام کن مثلاً در روز مادر یا تولد خودش، یک روز دیرتر با یک هدیه معمولی برید و با لبخند بگید: "من فکر کردم شما دوست دارید مثل تولد پسرتون، غافلگیر  بشید " این کار باعث میشه حرف شما را درک کنه بدون اینکه شما چیزی بگید. 

البته لازمه با همسرت هماهنگ باشید  هیچ وقت به شوهرت نگو قصد تلافی داری  فقط با سیاست و فکر جلو برو

این نیز بگذرد .....
چه بچگانه!!!من ب اسی حق میدم دوست داره شوهرشو‌یوپرایز کنه.ولی مادر شوهرشم پسرشه از وجودشه و بدنیاش ا ...

مادرشوهر به عنوان یه زن بالغ نباید رفتار بچگانه کنه مطمئنا میدونه عروسش ناراحت میشه باید عقب وایسه 

ما بچه اون چرا بزرگ نشده 

مادرشوهره عقل تو کله اش نیست مادره که مادره باهمین کارا روابط خراب میشه 

نباید بچگاااانه رفتار کنه

خدایاااااااگه یه روزی پسر دار شم و زنش سر هرچیزی فکر کنه دارم مادرشوهر بازی درمیارم چی

منم بعد سالها ناباروری خدا بهم بچه داد و پسرم هست.

هر سال براش با کلی ذوق تولد میگیرم و عکاسی.

منم مثل شما نگران اینده شدم ک عروسم ناراحت بشه 

لایک نکن خیرشو ببینی

والا تو لج میکنی!

تولد پسرشه تو بگو اصلا یه فامیل دور من بدونم تولدشه دارم میرم خونش به جای شیرینی کیک میبرم دور هم بخوریم. دقیقا چی رو با تو هماهنگ کنه؟ چی رو از این به بعد خونه خودشون بگیرن؟

چند نفر گفتن نکنه زن پسرم اینجوری بشه(ببخشید استارتر) برای پسرتون زن عاقل و بالغ بگیرید که یه کیک براش چیزی سنگین و مربوط به عقده نباشه😶

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.