2777
2789
عنوان

من هرسال مادرشوهرم سر تولد شوهرم لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 45 پست
زیادی حساسیت به خرج میدیدمن آرزوم بود مادرشوهرم اینقدر شوهرم رو دوست داشته باشه

ارزوی شما نشونه منطقی بودن حتما نیست 

مادر باید بدونه بعد از ازدواج تو حلقه ی بعدی رالطه ی عاطفی با پسرش قرار بگیره

مادرشوهر به عنوان یه زن بالغ نباید رفتار بچگانه کنه مطمئنا میدونه عروسش ناراحت میشه باید عقب وایسه م ...

عزیزم ما فقط حرف اسی رو‌شنیدیم.

من نمیخام ن اسی ن مادره قضاوت کنم.

و ب اسی هم حق دادم ولی ب مادره هم همینطور

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزوی شما نشونه منطقی بودن حتما نیست مادر باید بدونه بعد از ازدواج تو حلقه ی بعدی رالطه ی عاطفی با پ ...

منطقی؟  تو چه حسی بهت دست میده اکر مادرشوهرت بیاد جلو شما کادو برای تولد دامادش بخره و آماده کنه بعد حتی تولد شوهر شما زنگ نزنه تبریک بگه بهش!!؟  

طبیعی اینه که مادر بچه هاش رو دوست داشته باشه و به بچه هاش محبت کنه غیر اینه؟!

منطقی اینه که مادر به دختر پسرش یکسان محبت کنه 

منم بعد سالها ناباروری خدا بهم بچه داد و پسرم هست.هر سال براش با کلی ذوق تولد میگیرم و عکاسی.منم مثل ...

هدف مادر شوهر چی بوده که پنج روز زودتر اومده تبریک بگه؟   اونم بدون هماهنگی با عروسش! 

درسته میاد خونه پسرش  ولی پسرش دیگه فقط ماله خودش نیست  باید بفهمه که پسرش مجرد نیست موقعیت جدید پسرش رو درک کنه 

این نیز بگذرد .....
منطقی؟ تو چه حسی بهت دست میده اکر مادرشوهرت بیاد جلو شما کادو برای تولد دامادش بخره و آماده کنه بعد ...

رفتار مادرشوهرت طبیعی نیست اما این دلیل نمیشه هرکسی برعکس مادرشوهرت باشه رفتارش درست باشه 

هدف مادر شوهر چی بوده که پنج روز زودتر اومده تبریک بگه؟ اونم بدون هماهنگی با عروسش! درسته میاد خون ...

فقط چشم و هم چشمی داره من بعنوان یه عروس اصلا نمیتونم هیچی و باهاش درمیون بذارم همیشه از تفریحات و فامیلاش برا من کلاس میذاره

اسی کار مادرشوهرت بچگانه تست نیتشم واضحه 

حالا که میخواد حرصت بده 

اینبار یه کار ووو انجام بده برای شوهرت کیک نخر اما مثلا یه کادوی خوب بخر یا تور دونفره بگیر 

وقتی کیک اورد خودت رو بیش از اندازه ذوق زده نشون بده بده بگو وااااای چه خوب کردید من اخه یه سورپرایز بزرگ دارم اینجوری جشن من رو تکمیل کردید و اونوقت تور رو رو کن بذار بفهمه تقلاهاش در راستای جشنیه که تو گرفتی و تو رو ذوق زده کرده 

اسی کار مادرشوهرت بچگانه تست نیتشم واضحه حالا که میخواد حرصت بده اینبار یه کار ووو انجام بده برای شو ...

بخدا صب تا شب کارو هزار بدبختی حال جنگیدن با کسی و ندارم ببین همین مادر تولد بجه کوچیترشو یادش نیس فقط شوهر من و اینجوری میکنه ببین برا پول کلی نیازمند بودینم اما به خدا قسم یکیلو طلا داره یذره به ما نمیده ما یحرکتی کنیم مستاجریو هزار جور نداری

اسی کار مادرشوهرت بچگانه تست نیتشم واضحه حالا که میخواد حرصت بده اینبار یه کار ووو انجام بده برای شو ...

من از خانواده شوهر فقط چشم و هم چشمی و لج بازی و کوچ شدن و افتادن دعوا تو خونم باشوهرم دیدم 

من همون شب به شوهرم گفتم کارش بده منم دوس داشتم برنامه داشته باشم شوهرم بامن دعواش شد الان من دلم نمیخاد براش تولد بکیرم چن سر سر مادرش بامن دعوا کرد بیشرفا دعوا راه انداختن رفتن این چ محبتیه یفته بزور مرخصی گرفتم بریم مشهد اینا گفتن ما شماو میبریم خرجتونم میدیم گفتیم باشه منو بردن تو هتل شبش سر بچه دار نشدن دعوا راه انداخت کل یهفته گریه میکردم تو مشسافرت

اصلا مهم نیست براش کادو بگیره یا نه 

شما تولد دوتایی خودتو بگیر و اصلا هم بهش نگو تولد گرفتی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته