2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 71994 بازدید | 1721 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان بدی دیگه ازدواجم کنی پدر زنتم در میارن دقیقا مثل بابای من که همیشه نوکر ننش بود و فکر میکرد ...

شما حساب کن این که مادره اینطوره دیگه وای به حال دختر مردم اونم میشه مث همین مادرم اون میخواد دلش واسه من بسوزه 

کاربر اقام 

بخدا هیچ کاری واسه من نکردن نمی‌دونم چرا انتظار بیجا دارن

دیشب مامانم میگف داداشت زنگ زده تو قیافه ک از پدرمادرای دیگه یاد بگیرین شما کاری نکردید واسه من. ازهمینجا میگم بیشعور خاااک بر سرت . من ک حوصلتو ندارم موندم اون زنت چجوری مسخره بازیاتو تحمل میکنه‌ .

parasoo1989@
از الان پول جمع کن سریعتر مستقل شی و بری از اون خونه، چون اگر عادت کنی که برا خونه خرج کنی زندگی همس ...

والا دلم میخواد تو چادر زندگی کنم ولی تو اون خونه نباشم خدا شاهده اگه دروغ میگم 

کاربر اقام 

بحث احترام جداس. اینکه فکر کنیم همه مثلا پدرا ب یک اندازه زحمت کشیدن درست نیست. و حالا ماهم بزرگ شدی ...

بله قطعا درسته همه ی پدرها به یک اندازه در تامین مالی و روحی فرزندانشون زحمت نکشیدن.

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

کی گفت بچه بیارن اگه من به انتخاب خودم اومدم پس حرف شما درسته 

کاربر اقام 

ولش کن بابا به فکر زن گرفتنت باش، چجوری میخای چار روز دیگ یه زندگی رو بچرخونی؟ معلومه ک اونا برا زن ...

زن بگیرم که چی بشه ؟ مگه اوضاع بهتر میشه ؟  ن بدتر میشه 

کاربر اقام 

کی گفت بچه بیارن اگه من به انتخاب خودم اومدم پس حرف شما درسته

اسی ببین فقط با ازدواج کردن میتونی به زندگیت سروسامون بدی.الانم همه چی بهشون نگو سکه ای طلایی پس اندازی برا ساعت نامزدی ویه حلقه ازدواج وچند دست لباس جمع کن که بعدا برا نامزدت بخری.اگه تونستی وام های خونگی اسم بنویس بگو دارم قسط میدم.