2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73993 بازدید | 1744 پست
مادر شوهر منم اینطوریه برادر شوهر مجردم می‌ره سر کار کل ۳۰تومن از دستش می‌کشه بیرون با اینکه خودش با ...

مادر شوهرتو یه مادرنیست یه انسان خودخواه وبی عقل هست. چطوردلش میایدپول پسرش راخرج این چیزاکندچطوردلش نمیسوزد

یکی میشناسم 4 سالشه هنو عرضه نداره هزاری در بیاره کارت ننش داده دستش حتی شارژشم با پولننشه ننش بهش افتخارم میکنخ میشینه با ننش غیبت زنای فامیل میکنه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق که گرفتی مستقیم بر طلا فروشی طلا بگیر که هم سود کنی و هم پولتو دیگه خرج نکنن . تو وظیفه نداری پ ...

میخواستم ارز دیجیتال بخرم چون میدونم بیشتر از طلا رشد میکنن 

کاربر اقام 

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

متاسفانه همیشه اینجوری نیس. گاهی بعصی پدرمادرا این کارایی ک گفتی رو نکردن‌ .فقط همون قسمت زایمان و شیردهیش بوده 

parasoo1989@
بریز تو یه کارت دیگه اما سعی کن یه کمکی هم کنیچقد در میاریحالا من یه کیلو میوه بخرم بابام شاکی میشه� ...

ولله پدر منم هرچی خریده میشد پولشو میداد چ ب من چ برادرم‌ .الان دیروز بیست هزار تومن چسب خریدم دیدم پولشو گذاشت تو کیفم.

parasoo1989@
ولله پدر منم هرچی خریده میشد پولشو میداد چ ب من چ برادرم‌ .الان دیروز بیست هزار تومن چسب خریدم دیدم ...

تفاوتا زیاده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
متاسفانه همیشه اینجوری نیس. گاهی بعصی پدرمادرا این کارایی ک گفتی رو نکردن‌ .فقط همون قسمت زایمان و ش ...

من احترام به پدر و مادر رو خیلی مهم میدونم.

در نهایت هر کدوم از ما مسئول خودمون هستیم. به نظر من، اکثر ما بچه ها هم از فرصت هایی که داشتیم خوب استفاده نکردیم.

چکار کنم

با توجه با اینکه پدرت حقوق بازنشستگی میگیره و وضع مالی تون هم مثل ما بد ، اصلا احساسی رفتار نکن شده دروغ بگی حقوقت رو دیر میدن یا کم ولی پس انداز کن ولی هر جا دیدی واقعا دست شون خالیه اون موقع کمک کن موهاشون نزار ولی تا تون موقع فقط پس انداز مخفی داشته باش من که دخترم از آینده میترسم ولی شما که پسری ازت خب انتطارات شون روز به روز بیشتر میشه نباید با فکر پدر و مادرت بری جلو اگه فکرشون کار ساز بود تا الان باید وضع شون خوب میشد نزار تو نیمه ی دوم زندگیت یعنی 30 سال دوم دوباره همون زندگی 30 سال قبلت تکرار بشه برات ، باید تا 45 سال به همه ی خواسته هات برسی و در کنارش حواست به پدر و مادرت هم باشه .

خلاصه بگم فکر نکن فداکاری هر چقدر کنی یعنی پسر خوبی هستی نه داری ظلم می کنی به خودت

مادرتون ازاوناست که دلش برات نمیسوزه وگرنه میزاشت پس اندازکنی براخودت ازاوناست که میگه به جای اینکه فردادختر مردم بخوره بزارالان من بخورم بعضی مادرااینجورن 

شده روشون وایسا نده ولی خودتون رو بدبخت نکنید همسر من از وقتی کار کرده دو دستی تقدیم خانواده اش داده الان ۵ساله ازدواج کردیم کل دعواهامون سر پول دادنش ب اونا هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من احترام به پدر و مادر رو خیلی مهم میدونم.در نهایت هر کدوم از ما مسئول خودمون هستیم. به نظر من، اکث ...

بحث احترام جداس. اینکه فکر کنیم همه مثلا پدرا ب یک اندازه زحمت کشیدن درست نیست. و حالا ماهم بزرگ شدیم باید جبران کنیم. مثلا همسره من جزو بچه های کار حساب میشه. پدرش نقشی نداشت . خب این تمام تلاش این پسرارو تحت الشعاع قرار میده حتی اگه از فرصتاشونم استفاده کنن .

parasoo1989@