2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 34951 بازدید | 840 پست
بهشون بگین برای آینده ام میخوام پس انداز کنمگاهی هم در خرید خونه کمکشون کنید

بیشتر مادرم رو اعصابم خیلی باهام بحث میکنم بچه فلانی اونطوره پسر فلانی رفته ماشین خریده از این حرفا میزنه منم میگم به من چه شاید فردا برن مولتی میلیاردر بشن به من ربطی نداره بچه های مردم 

کاربر اقام 

من تا موقعی که سرکار نمیرفتم هیچ خرجی نداشتم جز ی بسته اینترنت لباس سالی یکبار می‌گرفتم اونم در حد ی ...

باور می کنم ، چون شرایط مالی آدما فرق داره من الانم یه مانتو بیشتر ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چطور دلشون میاد پول زحمتکشی بچشونو برمیدارن برای خودشون.

نمی‌دونم تازه یه بار گیر داده بود پول بده برم بوتاکس کنم😆

برادر شوهرم نداد 

پارسال با پول برادر شوهرم رفت موهای صورتش و تست وپاش لیزر کرد😂

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

خب اون بچه که به خواست خودش نمی آد. پدر مادر می آرنش وظیفه ی تامین رفاه و آینده ش و دارن اگه بخوان توقع داشته باشن بچه بزرگ شد بشه نون آور یا نگهبان یا پرستار دیگه از مشکلات روانی خودشون نشات میگیره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

مثلا ماهی دو تومن بده بالاخره زندگی خرج داره اما همرو به هیچ وجه نده پول جمع کن برای خودت 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

من و شوهرم الان بیست ساله ازدواج کردیم هنوز جنگ می کنم چرا مجردی حقوقتو دادی خانوادت به مبلغی بهشون ...

اگه کمکم میکردن میگفتم عیبی نداره بخدا قسم تا شغل نداشتم هیچ موقع نشد سر جمع بیست میلیون تو حساب من باشه فقط ی غذا میدادن تمام 

کاربر اقام 

بیشتر مادرم رو اعصابم خیلی باهام بحث میکنم بچه فلانی اونطوره پسر فلانی رفته ماشین خریده از این حرفا ...

ببین برادر من به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم هر چه زودتر مستقل شو حتی اگه میتونی برو یه شهر دیگه کار کن اگه نمی خوای روانت و از دست ندی بیشتر از این

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
داشتن برات نخریدن؟وضعیت خانواده ات چه جوریهاگه دارنده ان نیازی نیست چیزی بدی.اگه ندارن کمکشون کن .

ی زمانی آره داشتن ولی سر ی جریاناتی دادنش به مردم 

کاربر اقام 

حقوق دارن ولی اوضاع مالیمون بخاطر مشکلات مالی که بوده خوب نیست

سلام یه خرید قیمت بالا کن..........ماشین بخر.........وام بگیر............بگو مجبورم قسط بدم............همین که 3 ت میدی دستت درد نکنه...ولی خب حتی اگر ازدواج هم نکنی خودت هم از این زندگی سهم داری

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

ببین با همین جمله اولت که گفتی فردا پول نداشته باشم کی بهم پول میده فهمیدم مرد زندگی هستی 

من متاهلم و تجربه هجده سال زندگی دارم ارزو به دل موندم یکبار همسرم مثل شما فکر میکرد فکر فرداشو میکرد 

افرین همینجور حساب شده خرج کن که پس فردا همین پدرمادر میگن این همه کار میکنی چکار کردی پولاتو 

بگو نهایا ماهی دوتومن بتونم کمک کنم خودمم برای ایندم برنامه دارم همون اول ماه بیشتر پولتو بده طلا شکسته به هیچکسم نگو

خب اون بچه که به خواست خودش نمی آد. پدر مادر می آرنش وظیفه ی تامین رفاه و آینده ش و دارن اگه بخوان ت ...

درسته در حد معقول. ولی بچه هم نباید توقع خونه و ماشین از پدر داشته باشه.

خودش هم باید خیلی خوب درس میخوند.

اگه کمکم میکردن میگفتم عیبی نداره بخدا قسم تا شغل نداشتم هیچ موقع نشد سر جمع بیست میلیون تو حساب من ...

اصصصلا اشتباه نکن بگو قسط دارم .اگه دارن همون سه تومن هم نده اما اگه ندارن بده

حالا گاهی یه مرغی میوه ای چندتا دونه نون یایه ظرف ماست برای خونه بخر خیلی لذت بخشه برای پدرومادر ای ...

3 میلیون کمه ؟ گفتم آقا جان هر ماه 3 میلیون میدم بیشتر نمیتونم مگه شما چکار کردید واسه من 

کاربر اقام