کل حقوقی که میگیرم دو دوستی بگم واسه شما در صورتی که تا حالا هیچ کاری واسه من نکردن اگه خونه برام میگرفتن میگفتم ایراد نداره یا ماشین خدا شاهده تا قبل اینکه بیام سرکار سالی یکبار لباس میخریدم اونم ی پیرهن تنها خرج من ماهانه ی بسته اینترنت بود حالا که اومدم سرکار میگن کل حقوقتو بده به ما من دو روز پول نداشته باشم کی به میگه بیا این صد هزار تومن بگیر
حالا گاهی یه مرغی میوه ای چندتا دونه نون یایه ظرف ماست برای خونه بخر خیلی لذت بخشه برای پدرومادر این خریدهای کوچیک بقیه حقوقت هم یکم خرج کن یکم پس اتداز
اشتباه همسر من رو نکن .همسرم از نوجوانی کار کرد تا ۲۴سالگی فقط پول داد به خانوادش موقع ازدواج ما اصلا بهش کمک نکردن تازه بهشم گفته بودن رو ما حساب نکن . تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم تالار نگرفتیم عروسی کوچیک و جمع و جور وسیله هاش قسطی روز و شب کار الان که اینجا هستیم همیشه به برادر کوچیکش میگه اشتباه منو نکن و بهشون پول نده مادرش و خواهرش همیشه توقع کمک مالی داشتن و دارن اما به همسرم هیچوقت کمک نکردن برای خودت سرمایه گذاری کن
درسته پدر و مادرت هستند ولی قرار نیست احساسی رفتار کنی هر چی در میاری بهشون بدی سعی کن با برنامه برو جلو که فردا بی عرضه ترین فرد فامیل شناخته نشی که 50 سالشه به هیچ جا نرسیده ور دل پدر و مادرش