2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 34951 بازدید | 840 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ولی تا مجردی نمیشه که کلا زندگیتو ازشون جدا کنید سیاست داشته باشد

حقوق نده پس انداز کن ولی برا خونه وسایل خوراکی بخر چیزی لازم داشتن بخر ولی کلشو به هیچ عنوان خرج نکن

یه جوجه پرستار🤍🪐

اشتباه همسر من رو نکن .همسرم از نوجوانی کار کرد تا ۲۴سالگی فقط پول داد به خانوادش موقع ازدواج ما اصلا بهش کمک نکردن تازه بهشم گفته بودن رو ما حساب نکن . تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم تالار نگرفتیم عروسی کوچیک و جمع و جور وسیله هاش قسطی روز و شب کار الان که اینجا هستیم همیشه به برادر کوچیکش میگه اشتباه منو نکن و بهشون پول نده مادرش و خواهرش همیشه توقع کمک مالی داشتن  و دارن اما به همسرم هیچوقت کمک نکردن برای خودت سرمایه گذاری کن

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

مادرم تا حالا شاید صد میلیون بار با من بحث کرده

اگه براشون خرید کنی فردا زنم بگیری ازت توقع دارن.خواهش میکنم نکن اینکارو.یه کارت دیگه بگیر پولاتو بریز اونجا قایم بکن که تو دستشون نمونه

درسته پدر و مادرت هستند ولی قرار نیست احساسی رفتار کنی هر چی در میاری بهشون بدی سعی کن با برنامه برو جلو که فردا بی عرضه ترین فرد فامیل شناخته نشی که 50 سالشه به هیچ جا نرسیده ور دل پدر و مادرش 

من خانوادم ی هزاری ازم نگرفتن و گفتن پولات جم کن خونه بگیر تازه بهم کمک هم کردن تو خونه گرفتن 

البته خودشون حقوق بگیرن 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....