2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73993 بازدید | 1744 پست

شما گذشته شوهر منی.. پدرش هرچی داشت ازش گرفت بعد موقع زن گرفتنش گفت گمشو بیرون از خونه من.. پدرمادرشما باید یاد بگیرن با پول خودشون روزگار بگذرونن.. ندارن نخورن.. من میگم من نخورم بچم بخوره.. اونوقت پدرمادرشما میگن کمک ما کن.. برای خودت جمع کن.. احترامشونو نگهدار.. ولی بهشون بگو خودم پس چی.. حالا سالی ماهی دوکیلو مرغ و گوشت بخر براشون ولی کلا حواست باشه مثل شوهر من نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه؟ 

بهشون بگید میخواید جمع کنین برای خودتون 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

دقیقا شوهر من هم همینجوری بودتو مجردیتش اصلا نتونست پول پس انداز کنه چون خانوادش نذاشتنالان خیلی پشی ...

آره باهاشون زندگی میکنم گفتم بهشون در حد مایحتاج خونه میدم بیشتر ن 

کاربر اقام 

سلام ب نظرم شما سنتون سنی نیست که کسی بخاد کنترلت کنه و زور بهت بگه الان باید اتفاقا دنبال سرمایه گذ ...

آره ولی خب چون تک فرزندم عادت کردن به کنترل کردن من عادت کردن واسه همه چیز من تصمیم بگیرن ن مجردم خدا رو شکر متاهل نیستم ازدواج هم نخواهم کرد 

کاربر اقام 

اتفاقا گفتم منتها بهش برمیخوره ی دعوایی را میندازه بیا ببین کاری می‌کنه بگی غلط کرذم تو راست میگی

معذرت میخام ولی این مدل بعضی مادراس کلا بابا منم با اینکه۳تابچه داره۴۷سالشه مادرش از هنوز این انتظار داره چون واینستاده ی بار بگه یا باید ساکت بشینین مولو بدین یا باید زودتر جلوشو بگیرین تا بد عادت نشدن چون شما وظیفه ندارین خرج اون هارو بدین فقط میتونین هروقت خودتون خواستین کمکشون کنین

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

خیلی بدهخواهش میکنم نذارید توقع شون بیشتر بشهجایگاه شون بالاست و احترام واجب ولی خب نه اینکه شما از ...

منم تک پسرم اتفاقا منم با همین چیزا گول زدن میگفتن ما خیلی دوست داریم و فلان ولی دیدم ن از این خبرا نیست همش فیلمه 

کاربر اقام 

آره ولی خب چون تک فرزندم عادت کردن به کنترل کردن من عادت کردن واسه همه چیز من تصمیم بگیرن ن مجردم خد ...

اصلا ربطی به تک فرزند بودن یا نبودن نداره

بودن تو خونه بعد 18 سالگی دقیقا همینطوره!

آره ولی خب چون تک فرزندم عادت کردن به کنترل کردن من عادت کردن واسه همه چیز من تصمیم بگیرن ن مجردم خد ...

امیدوارم اوضاع درست شه 

وقتی تک فرزندی پدر مادرا بیشتر فوکوس میکنن روت و راه فرارم نداری 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

دقیقا همین بلارو سر شوهر من اوردن شوهر من ادمی بوده از ۷ سالگی کار کرده حالا نمیگم چ کاری ..... از ۷ سالگی تا ۲۲ سالگی فقط پولشو داده ب پدرمادرش یه قرون برا خودش هزینه نکرده دریغ از یه لباس یه خرج یه تفریح برا خودش 

بعدش ما باهم دوست شدیم شوهرم عاشق من شد و گفت میخام باهاش ازدواج کنم اونا برای خرید یه حلقه چ منت ها سرش زدن وای یادش میفتم دیوونه میشم همون موقع قسط های باباشم میداد هیچ پسری هیچ پسری نباید صد در صد درامدشو خرج کنه برا خانوادش حالا در حد ماهی یه مرغ و گوشت و احتیاجات منزل اون فرق داره 

شما گذشته شوهر منی.. پدرش هرچی داشت ازش گرفت بعد موقع زن گرفتنش گفت گمشو بیرون از خونه من.. پدرمادرش ...

متاسفانه پدر و مادر بد همینه من پدرم زیاد کاری نداره بیشتر مادرمه یا باید باهاش راه بیای یا بحث را میندازه شگردش اینه 

کاربر اقام