2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73935 بازدید | 1744 پست
دقیقا این پدر و مادرن بچه رو به وجود اوردن و مسئولش هستن، یه کمک مالی یه وقتایی به پدر و مادر ادمو ...

من اگه کمکم میکردن خونه یا ماشین می‌گرفتم میگفتم بابا کمکم کردن ایراد نداره ولی اینا هیچ موقع کمک من نکردن انگار سر راهی بودم 

کاربر اقام 

بیشتر از ده سال طول می‌کشه اینجا شهرستان خونه ویلایی کم کمش 4 میلیارده مسکن مهر هم بالای یک میلیارده

خب پس انداز جمع کن حداقل بعدش میتونی کار خودتو راه بندازی

ماهم شهرستانیم داداشم لبنیاتی داره

واقعا اگه کار کنی توی یه شعل ازاد

به درآمد خیلی خوبی میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس انداز جمع کن حداقل بعدش میتونی کار خودتو راه بندازیماهم شهرستانیم داداشم لبنیاتی دارهواقعا اگه ...

داداش شما کی لبنیاتی زده با چقد سرمایه ؟

کاربر اقام 

برادر من 

همه ما تو زندگی هامون چه با همسر چه برادر و فامیل 

دیدیم که کمک های پسر در دوران مجردی 

فراموش میشه 

شما سنتون کم نیست انتظاری هم اگر هست از طرف خانواده 

سعی کنید معقول برآورده کنید 

ماهی نهایت ۱۰ میلیون خرج کنید 

باقی رو پس انداز کنید

دو فردا دیگه کسی نمیاد از شما تقدیر کنه

همه فکر فردای خودشون هستن 

با احترام و آرامش به مادرتون توی خرج خونه کمک کنید اما در حد خیلی معمول 

قرار نیست بار هزینه ها ب دوش شما باشه 

سعی کنید کنار کار ثابت خودتون 

به درآمد های مجازی هم فکر کنید 

مشاور املاک آنلاین

مشاور فروش 

یا هر چیزی ب ذهنتون می‌رسه که لااقل خرج روزمره خودتون رو پوشش بده 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
از آرزوهات و لباس خریدن و خرج الکی بزن یه سه چهار سال فقد پس انداز کن

من هیچ موقع زندگی ایده آلی نداشتم که بخوام آرزو داشته باشم ولی هر جور شده باید مستقل بشم که زمان میبره 

کاربر اقام 

برادر من همه ما تو زندگی هامون چه با همسر چه برادر و فامیل دیدیم که کمک های پسر در دوران مجردی فرامو ...

10 میلیون خیلی زیاده کل حقوق من 27 میلیونه واسه 12 ساعت کار دیگه کار جانبی دیگه نمیتونم انجام بدم با این ساعت کاری 

کاربر اقام 

ول کن بابا طلا تو دستته من خیلی دیدم از دیجیتال خریدن ریزش کرده حداقل طلا دستته الکی ریسک نکن

بیت کوین از دو سال پیش تا الان 10 برابر شده ارز خوب بگیری رشد می‌کنه ولی طلا دیگه خیلی بالا رفته 

کاربر اقام 

مادر شوهرتو یه مادرنیست یه انسان خودخواه وبی عقل هست. چطوردلش میایدپول پسرش راخرج این چیزاکندچطوردلش ...

میگه خواست زن بگیره کمکش میکنم 

🤷. فکر نمیکنم چون همسرم میگه برا منم این کار می‌کرده ولی همسرم یکم زرنگ تر بوده دولتش سکه میکرد قایم می‌کرده ولی دم عروسی حتی یه هل پوک کمک نکرد