2777
2789
مثل غلظت سفیده تخم ولی سبز؟

بله 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤢میخوام تخم مرغ بخورم صبحانه

🤣🤣🤣

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
🤣🤣🤣

یبارم داشتم خیارمیخوردم یکی ازمحتویات سبزدماغ داداشش گفته بودیبارم داشتم نون میخوردم یکی مدفوعشوشرح داده بودولی این تیرخلاصی بود😂

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

عزیزم لکه قهوه‌ای هم داشتی

خون آبه داشتم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بازم تویی؟

چته مگه کامنتای تاپیکای قبلو‌نخوندی

برو ازمایشتو بده تو زخم دهانه رحم داری ک لکه بینی گرفتی 

با دارو رفع میشه

چته واقعا

چتههههه

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

یبارم داشتم خیارمیخوردم یکی ازمحتویات سبزدماغ داداشش گفته بودیبارم داشتم نون میخوردم یکی مدفوعشوشرح ...

وااای عزیزممم 

چقدر ضد حال 

😅

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
بازم تویی؟چته مگه کامنتای تاپیکای قبلو‌نخوندیبرو ازمایشتو بده تو زخم دهانه رحم داری ک لکه بینی گرفتی ...

عزیزم از کجا میدونی

من همه علایم سرطان دهانه رحم دارم

عزیزم از کجا میدونیمن همه علایم سرطان دهانه رحم دارم

یه ترشح سبز بد بو داری یه لکه بینی 

اینا علائم زخم دهانه رحمه

بعدشم هرچی که باشه باید بری بفهمی و درمانت رو‌زودتر شروع کنی

بچه بازیا چیه

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

یه ترشح سبز بد بو داری یه لکه بینی اینا علائم زخم دهانه رحمهبعدشم هرچی که باشه باید بری بفهمی و درما ...

کمر درد

خونریزی روز اول و دوم پریود زیاد

لکه بینی قهوه‌ای قبل پریود