2777
2789

خواهرشوهرم دشمن من وزندگیم بود وهست وانقدر کارش تابلو بود که حتی بچه ی ۱۰ ساله من متوجه کاراش شد گفت مامان عمه چرا اینطور رفتارمیکرد قشنگ معلوم بود میخواست تورو حرص بده . وحتی شوهرم که بارها به خاطرخواهرش کتکها توحاملگیم بهم زد درنهایت فهمید که خواهرش دشمن زن وزندگیشه . وبه قول خودش برا همیشه گذاشتدش کنار 

اما الان خواهرش یه اتیش دیگه انداخته توزندگیم 

خواهش میکنم اگه کسی حوصله داری بیاد راهنماییم کنه که بفهمم این وسط شوهرم داره نقش بازی میکنه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراتفاقایی که بین خوده شوهرم وخواهرش افتاده که من هنوزم ازش بی خبرم یروز شوهرم اومد خونه شروع کرد فوحش بهش دادن وگفت من دیگه کاری باهاش ندارم و وانمود میکرد هیچ ارتباطی و دید وبازدیدی باهاش نداره . تا چندروز پیش که تولد شوهرم بود من یه پست واسه تولد شوهرم استوری کردم بعدش دیدم خواهرشوهرم استوریو دیده ولی لایک نکرده بود رفت . تا چندساعت بعدش دیدم استوری گذاشته منم رفتم استوریشو دیدم ولی طوریکه اون متوجه نشه استوریشو دیدم

دیدم یه عکس ازاون قدیمای شوهرم گذاشته ونوشته داداش قشنگم مرسی به خاطر تمام بودن هات حمایتهات همین که ازدور حواست بهم هست خودش یه دنیاست. اینم بگم شوهرم خواهرشو فالو نداره. بعد وقتی خواهرشوهرم اینو استوری کرد اومد استوری منو لایک کرد و پیام گذاشت که مثلا من متوجه بشم استوری گذاشته برم ببینم

الان این وسط موندم شوهرم که میگه کاری باهاش نداره این بودن ها وحمایتها که خواهرش میگه چیه

مهم نیست کدوم راست میگه یا دروغ ، فقط میدونم یه خواهر و برادر رو مرگ میتونه جدا کنه ، پس بی خیال فراموش کن 

شوهرم خودش میگه اون ازقصد اینطور میسازه تورو کفری کنه میخواد مارو بندازه به جون هم . حتی قبول کرد پیرینت بگیره ثابت کنه باهاش درتماس وارتباط نیست . نمیدونم حالا یاشوهرم دروغ میگه یا اصلا اگه دروغه هدف خواهرشوهرم ازاین کارچیه

مهم نیست کدوم راست میگه یا دروغ ، فقط میدونم یه خواهر و برادر رو مرگ میتونه جدا کنه ، پس بی خیال فرا ...

نمیدونی این خواهر چها که با زندگیم نکرده بهتون حق میدم تا وقتی از هیچی خبرندارین هرقضاوتی بکنید 

فهمیده استوریشو دیدی دیگه که اومده لایک کرده .نمیدونم حتنا خودش میره سر میزنه بهشونو میاد

منم همینو میگم . میگم چرا منو خر فرض کرده توروم اینطور نقش بازی میکنه فوحش بهش میده ازاون طرف میره پیشش حمایتش میکنه وحواسش بهش هست